Nabídka snowboardů značky ARBOR

Novinky, Trendy

15. prosince 2014 | 0 komentářů

Tato značka se zrodila v roce ´95 v Kalifornii a v našem obchodě naleznete bohatou nabídku jejich snowboardů a longboardů, které se vyrábí především z přírodních materiálů.

Vztah k životnímu prostředí

Při výrobě svých produktů klade Arbor důraz hlavně na přírodní materiály, které jsou šetrné k životnímu proštředí a dodávají výrobkům lepší životnost, výkonnost a styl. Mezi používané materiály patří bambus, koa dřevo, eukaliptové dřevo, korek, javor a mnoho dalších. 
Jejich filozofií je dělat výborně řemeslně zvládnutou práci s důrazem na skvělý design produktů a zároveň se chovat ohleduplně k přírodě.

Snowboards

Snowboardy vyrábí Arbor již od roku ´95, kdy byla značka založena a k jejich výrobě používá primárně materiály jako je dřevo nebo bambus. Cílem je produkovat ručně vyráběné snowboardy co nejvyšší kvality a inspirovat k ochraně životního prostředí.



Longboards

Arbor vyrábí širokou škálu tvarů prken pro všechny druhy jízdy. Longboardy jsou stejně jako snowboardy ručně vyráběné z přírodních materiálů a dosahují co nejvyšší možné kvality.

 

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk