Hyperlite - Nick Davies Signature Collection

Novinky, Trendy

1. dubna 2015 | 0 komentářů

Wakeboardová sezona je za dveřmi a my vám chceme představit novou Signature Collection Nicka Daviese od Hyperlite, kterou spolu s konstrukčním týmem Hyperlite vytvořil i samotný jezdec Nick Davies! Všechny produkty skladem na naší prodejně v Brně!

Nick Davies

Nick Davies je wakeboardingová top star z Velké Británie, několikanásobný wakeboardový světový šampion, vítěz mnoha soutěží WWA tour. Nick je nejen vynikající jezdec, ale i velký showman.

Nick Davies Signature Collection

Wakeboard Hyperlite Milkcart má tenčí a odolnější jádro než doposud. Díky jeho tvaru, prohnutí a kanálkům ve skluznici je vhodný na air triky z vody a pro jízdu v parku. Na vývoji tohoto modelu se podílel sám Nick Davies a je tak přizpůsoben stylu jeho jízdy. Milkcart v sobě spojuje všechny top funkce minulých Nickových modelů a přidává k nim nově více flexibility na railech. Disponuje tenčím a přesto velmi odolným jádrem Crossover Core, úhlovými finkami pro maximální držení a reakci a novinkou v podobě ABS Cap Sidewall, které poskytují více odolnosti než tradiční ABS sidewally, a to díky přidané vrstvě laminátu přes hranu. Milkcart je perfektní prkno pro parkové jezdce, kteří chtějí pořádný odraz při tricích stejně jako kontrolu nad deskou.

Kompletní set-up potom tvoří spolu s botami Hyperlite Process teal a Hyperlite System vázáním.

 

Video - Hyperlite Process teal

Fotogalerie - z instagramu Nicka Daviese:

Sleduj Nicka na instagramu nebo na facebooku!

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk