Rozhovor s Natkou Knechtovou!

Sponzoring

5. května 2015 | 0 komentářů

Přečtěte si rozhovor s mladou talentovanou wakeboardistkou Natálií Knechtovou! Je jí 15 let, je z Brna a jejími sponzory jsou: Snowboard Zezula, Hyperlite, Bern, O'Neill a wakeboardová crew Fklidu.

Natka, jak jí všichni říkají, wakeboardem doslova žije. Její lokální cable park je Wake Merkur, kde ji můžete často potkat a podívat se, jak trénuje. V článku se můžete dočíst, proč si vybrala právě Hyperlitenebo O'Neill, a co má v plánu se učit za nové triky.

Natčino vybavení:

 

Jak ses dostala k wakeboardingu a kolik ti bylo?
K waku jsem se dostala přes moji starší ségru, když mi bylo 13. To jsem se učila za člunem a rok na to mě ségra vzala na vlek.

Kde se ti jezdí nejlíp a proč?
Nejlíp se mi jezdilo v Anthemu v Thajsku. Vlek suprově tahá a točí se po směru hodinových ručiček, takže se mi air triky dělají líp.

Jaký je tvůj oblíbený trik a co se chceš letos naučit?
Můj nejoblíbenější trik je S-Bend, který jsem se naučila nedávno a Tantrum. Strašně moc bych se chtěla naučit S-Bend do Blindu a Blind Judge, ale to nějakou chvilku bude trvat.

Proč sis vybrala zrovna Hyperlite a O'Neill?
Hyperlite jsem si vybrala kvůli Systému, vyhovují mi daleko víc než pevné boty. A O'Neill kvůli neoprenům. Supr pružnost, materiál, člověk se v tom může pohodlně hýbat, snadný oblíkání... A víš co - barevně se mi hodí k prknu :D

Co se ti z výbavy líbí nejvíc a proč?
Všechno! Protože mi všechno pěkně ladí do tyrkysové :D

Máš oblíbeného jezdce / jezdkyni, ke kterému vzhlížíš?
Moji nejoblíbenější jezdci jsou Nick Davies a Julia Rick. Strašně se mi líbí Nickův styl ježdění a s Julií jsem se potkala i osobně a je to moc fajn holka.

Co bys zlepšila na Merkuru?
Mohly by tam být větší překážky. Větší ,,áčko“, kicker by byl lepší s rádiusem, ale i bez něho se na něm dobře skáče a rooftop (překážka se zubem) je tam navíc. Místo něj by tam mohla být úplně jiná překážka, na které se člověk víc vyblbne, protože na tom rooftopu není moc co dělat. Pak na místě, kde wakeaři skáčou nejvíc air triků je strašně mělká voda. Mohlo by to tam byt hlubší, je to celkem dost nebezpečný.

Video: Natka a její povedený bel air

Sledujte Natku na instagramu nebo na facebooku!

Další články z kategorie Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk