Kolečka Arbor - jasná volba!

Novinky, Videorecenze

3. srpna 2015 | 0 komentářů

Stále váháte, jaké kolečka pro své prkno? Mrkněte na videa týmu Sucrose Initiative značky Arbor, ve kterých vám jejich jezdci poradí s výběrem.

Kolečka Bogart – jsou mírně offsetová kolečka o průměru 61 mm, které mají širší stopu než většina mini koleček a přitom poskytují hladkou jízdu i na drsnějším povrchu. Mají plynulejší a kontrolovatelnější slide efekt a to díky Sugar formuli, která výrazně zlepšuje výkon a vytváří jedny z nejtrvalejších koleček na trhu. Podívej se, co říká na kolečka jezdec Will Clay.

 

Kolečka Summit – kolečka o průměru 71 mm jsou určená pro downhill, poskytují potřebnou přilnavost a výkon. Vyrobeny jsou ze sacharózy, díky které mají kolečka extrémně hladké slidy a nabízí dobrou rovnováhu při vysokých rychlostech. Co si o nich myslí jezdec Cooper Darquea?

 

Kolečka Vice - kolečka o průměru 69 mm jsou určená pro freeride, nabízejí univerzální vlastnosti a výkon při vyšších rychlostech. Co na ně říká jezdec Norman Plante?

 

Kolečka Mosh – kolečka o průměru 65 mm jsou univerzální volbou pro městský cruising a skating. Nabízejí perfektní mix zrychlení a točivosti. Jak si je pochvaluje Norman Plante?

 

Kolečka Arbor najdete v naší nabídce v různých barevných variantách.

 

Další články z kategorie Novinky, Videorecenze

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk