Premiéra filmu Far from home

Sponzoring, Pořádané akce

11. září 2015 | 0 komentářů

Snowboard Zezula je jedním z hlavních partnerů skvělého projektu - pražské premiéry dokumentární filmu o neuvěřitelném životním příběhu snowboardisty Brolina Mawejje z Ugandy!

Sen o olympijských hrách afrického snowboardisty

Film přibližuje Brolinovu cestu od utrápeného dětství v rodné Ugandě ke studiu medicíny v USA a průkopnickému životu snowboardisty toužícím po startu na olympijských hrách!

Kdy: úterý 29. září 2015 / 20.45 hodin 
Kde: pražské kino Lucerna

Brolin doufá v to, že se stane historicky prvním reprezentantem Ugandy a celého afrického kontinentu ve snowboardovém slopestylu na zimních olympijských hrách v roce 2018. Brolinova cesta začala v malém městě Ugandy, kde jeho osmičlenná rodina žila v útrapách. Pro Brolina byl strach a násilí součástí každodenního života. V jeho 12 letech se Brolinovi naskytla jedinečná příležitost začít nový život v americkém Massachusetts. Amerika ale přinesla i nové obtíže, Brolin byl šikanován vrstevníky a zároveň musel bojovat s jazykovou bariérou a novým prostředím.

Snowboarding jako nová životní cesta a vášeň

Ve 14 letech to byl právě snowboarding, který Brolinovi otevřel nové obzory. Nadšení pro tento sport začala řídit Brolinovu motivaci a jeho výsledky ve škole se rázem zlepšily, stejně jako jeho schopnost rozvíjet společenské vztahy.
Brolinova životní cesta nebyla z těch snadných. Jeho příběh o vytrvalosti a velkých snech může inspirovat outsidery i ty, kteří úspěchu už dosáhli. Největší výzvy ale před Brolinem teprve stojí. Dokončí Brolin úspěšně studium na lékařské škole a kvalifikuje se ve snowboardovém slopestylu na zimní olympijské hry v roce 2018 v Koreji?

Podívejte se na trailer! 

Další články z kategorie Sponzoring, Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk