Snowboardové freestyle campy

2. listopadu 2015 | 0 komentářů

Pro všechny příznivce snowboardingu je tady další ročník SNOWBOARD ZEZULA Freestyle Campu! Chtěl by ses naučit nové triky a užít si týden na horách se super lidmi, které baví snowboarding stejně jako tebe? Tak je to ideální příležitost přihlásit se!

SNOWBOARD ZEZULA FREESTYLE CAMP 2016

3.2. - 7.2. 2016 Deštné v Orlických horách | cena 5.490 Kč

Freestyle Camp se koná v jednom z nejlepších snowparků v České republice pod dohledem zkušených coachů, profesionálního kameramana a fotografa - tato kombinace je jistota rychlého progresu tvého snowboardingu, zábavy a spoustu zážitků!

Kempy jsou určeny k naučení a zdokonalení dovedností freestyle snowboardingu, tzn. ve snowparku. Je tedy určen výhradně pro jezdce, kteří zvládají jízdu na sjezdovce.

 

Přihlašovací formulář zde

Hlavní náplní kempu je coaching a videocoaching!

Coaching probíhá v časovém harmonogramu s maximálním ohledem na jezdecký progres. Na jednoho coache připadá maximálně šest kemperů, aby měl každý dostatečnou pozornost a také prostor na jízdu a případné dotazy. Teamový jezdci pomáhají vylepšovat dovednosti, opravovat chyby a hlavně tě správně motivují k učení nových triků.

Na závěr dne se promítají záběry v rámci videocoachingu projektorem na plátno s příslušným komentářem. U zpomalených záběrů teprve pochopíte, proč vám zrovna dnes nešla ta bs 360 a rozeberou se případné chyby ve stylu.

Coachové 

Základ týmu našich trenérů tvoří matadoři českého snowboardingu a zkušení instruktoři Mojmír Langer a René Dobeš, kteří se postarají o tvoje první freestylové krůčky, popřípadě odstraní zažité chyby při jízdě. Oba tito rideři stojí na snowboardu více než 20 let a pod jejich výcvikem prošel nejeden český profík. O progress zkušenějších kemperů se postará Filip Gutwirth, který patří mezi českou snowboardovu špičku. Těšit se můžete také na showmana, baviče a v neposlední řadě skvělého ridera Rada Dubového a spoustu dalších.

Videocoaching 

Videocoaching je nejlepším způsobem, jak vidět vlastní chyby při skocích, jibování, nebo i zažité chyby při jízdě jako je například protirotace, hrbení se apod.

Foto/video

Na kempu bude přítomen profesionální fotograf a kameraman, takže o kvalitní materiál nebude nouze.

Testcentrum

Kempeři mají možnost po celý průběh kempu zkoušet a testovat nejnovější snowboardy a vázání od značek Gravity, Flow nebo Arbor.

Večerní program

Den na freestyle kempu nekončí vypnutím lanovky, ale nabízí další aktivity jako návštěvu bazénu, sauny, tělocvičny na fotbálek a jiné sporty, servis snowboardů, závody, grilovačku spojenou s ollie contestem, workshopy a přednášky od profesionálů z teamu Snowboard Zezula.

Ubytování

Penzion Jiskra bude v době kempu rezervován pouze pro kempery, takže budeme mít dostatek prostoru a klidu na všechny aktivity a coaching. Chata se nachází na kraji obce Deštné v Orlických horách a každodenní dopravu do snowparku bude zajišťovat skibus.

Strava

Snídaně a večeře jsou zajištěny přímo v budově penzionu Jiskra. Polopenze začíná ve středu večeří a končí v neděli snídaní. Obědy si každý z účastníků řeší sám, ale většinou je trávíme společně v některé z restaurací poblíž snowparku.

Doprava

Dopravu si každý zajišťuje sám, ale lze se domluvit s dalšími účastníky a dopravit se společně (na facebooku vznikne skupina pro kempery, kde se budete moci domluvit na případné spolujízdě).

Snowpark

Your Gravity Park Deštné v O.h. patří mezi špičkové české snowparky. Skoky a překážky různých úrovní potěší jak začínající snowboardisty, tak zkušené profíky.

Cena

V ceně 5.490 Kč je zahrnuto 4 denní ježdění s coachem, ubytování s polopenzí, permanentka na vlek, natáčení a focení profesionálem, test centrum, workshopy, hromada dárků od sponzorů, všechny doprovodné aktivity jako bazén, tělocvična apod. V ceně není zahrnuta doprava a spousta zážitků, které jsou k nezaplacení :)

Kapacita kempu je 25 osob.

Děti mladší 12 let se mohou zůčastnit kempu pouze v doprovodu osoby starší 18 let ( v případě nezájmu o aktivity kempu uhradí doprovod pouze cenu za ubytování a polopenzi).

Kemp je také možné věnovat jako dárkový voucher třeba k Vánocům. Každý účastník obdrží uvítací balíček obsahující tričko, ponožky a další dárky.

Detailní informace, popis, ubytování a registraci najdete na webových stránkách.

Veškeré dotazy směřujte na kempy@snowboard-zezula.cz, na telefoním čísle 731 184 980 nebo osobně na kamenné prodejně Snowboard Zezula.

 

 

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk