×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Nové komplety Gravity

Novinky

23. listopadu 2016 | 0 komentářů

Zima je za dveřmi a značka Gravity si pro nás připravila nabídku nových snowboardových kompletů. Prohlédni si sety, které ladí jak designově tak i funkčně a vyber si ten pravý pro sebe.

Pánské snowboardové komplety

Gravity Bandit

Univerzální snowboard pro zkušené all-mountain jezdce. Camber prohnutí a posunuté inserty jsou vhodné na sjezdovku i do prašanu. Je doplněn o nejvyšší model vázání G3 a ultralehké boty Manual. 

Gravity Empatic

Freestylový snowboard Empatic je ideální do parku i na sjezdovku. Prkno vhodné pro příležitostné ježdění nebo pro začátečníky na freestyle. V kompletu je osvědčené vázání G2 a pohodlné boty Recon.

Gravity Madball

Allround komplet vhodný pro začínající a mírně pokročilé jezdce, ideální na sjezdovku i do prašanu. Skvěle ladí s vázáním G1 a botami Recon, které jsou součástí kompletu. 

Dámské snowboardové komplety

Gravity Sublime

Freestylový snowboard s hybridním prohnutím Peanut Camber, díky kterému se prkno nekouše v oblouku na sjezdovce a lépe plave v prašanu. V kompletu je doplněn o nejvyšší model vázání G3 Lady a ultralehké boty Sage.

Gravity Thunder

Thunder je univerzální snowboard pro všestranné jezdkyně, nabídne jim zábavnou jízdu na sjezdovce i v prašanu. V kompletu je doplněn vázáním G2 Lady a botami Aura.

Gravity Sirene

Allround snowboard vybaven prohnutím Camber, díky kterému se prkno nekouše v oblouku na sjezdovce a lépe plave v prašanu. V kompletu je doplněn o model vázání G1 Lady a ultralehké boty Aura.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk