×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Zpět

Helma na kolo Bern FL-1  gloss neon yellow

Kolekce léto 2021

Značka Bern již několik let vyrábí helmy pro městskou cyklistiku, skateboarding a především snowboarding, toto je však poprvé co přichází na trh s… detailní popis

1 194 Kč Výprodej -40 % 1 990 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 194 Kč (-0%)

  • Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč
  • Doručíme nejpozději ve čtvrtek 4. 4.

ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Barevné varianty

Helma Bern FL-1

Značka Bern již několik let vyrábí helmy pro městskou cyklistiku, skateboarding a především snowboarding, toto je však poprvé co přichází na trh s přilbou určenou pro silniční cyklistiku. Helma FL-1 má všechny atributy, které byste očekávali u závodní helmy. Spoustu přívodu vzduchu pro ventilaci, super lehkou konstrukci, ohromující design s agresivními aerodynamickými líniemi, které však neohrozí vaše pohodlí při jízdě, je totiž opatřena Boa systémem, což umožňuje přilbu jednoduše nastavit, aby dokonale padla. FL-1 je odlišná od jakékoli plně odvětratelné helmy, je stavěna s 18 otvory, aniž by byla ohrožena pevnost duální polykarbonátové skořepiny. Mezi další funkce patří EPS pěna pro snížení hmotnosti a podšívka, pro udržení komfortu při dlouhých vyjížďkách.

Parametry

  • In-Mold EPS construction - polykarbonátová micro shell lemována EPS pěnou pro vytvoření ultra lehké helmy
  • 360° Boa system - patentovací navíjecí systém, který umožní rychlé nastavení velikosti. Boa funguje na principu navíjení lanka na kolečko. Jednoduchým otáčením navíjecího kolečka se lanko utahuje a díky tomu je helma rovnoměrně utažena. Výsledkem je vyšší stupeň pohodlí a helma se navíc sama nepovoluje. Vytažením kolečka se naopak lanko uvolní.

Helma FL-1 splňuje normy CPSC, EN 1078 + A1 (Přilby pro cyklisty a pro uživatele skateboardů a kolečkových bruslí) a ASTM F 2040.

Návod na použití helmy Bern

Nasaďte si přilbu a pomocí upevňovacího řemínku usaďte přilbu na hlavě tak, aby vám pohodlně a pevně seděla na hlavě. Po zapnutí upínacího řemínku by se přilba neměla pohybovat nijak významně vzad a vpřed. Přesvědčte se, zda vám přilba nebrání v rozhledu. Přilba je určená výhradně na jízdu na kole. Nesmí se nikdy používat pro jízdu na motorizovaných dopravních prostředcích, při horolezectví a činnostech, kdy hrozí zaháknutí či zavěšení za upevňovací řemínek. Cyklistická přilba je konstruovaná tak, aby při případném pádu absorbovala určitou část energie. Proto v případě většího nárazu či hlubšího škrábance je třeba přilbu ihned vyměnit. Takto poškozená přilba nemůže již dostatečně chránit vaši hlavu před zraněním. Taktéž po dlouhodobém (mnohaletém) používání by měla být přilba vyměněna, a to i když nebyla nijak poškozena. Kontroluj přilbu pravidelně na viditelné vady a také zda nechybí nějaké její části. Pro očištění používej jen vodu, jemné mýdlo a měkký hadřík. Ochranný vliv této přilby může být snížen použitím laku, čistících prostředků, chemikálií a pod. Přilba nesmí být vystavena vyší teplotě než 62°C. Pozor – takovéto teploty dosahují za slunečného dne i prostory uvnitř automobilu! Některá zranění jsou nevyhnutelná a zcela nezávislá na tom, jakou přilbu nosíte.

Tabulka velikostí

VELIKOST HELMY S M L
OBVOD HLAVY (cm) 52-55,5 55,5-59 59-62
 

Bern FL-1 gloss neon yellow

Helma na kolo Bern FL-1

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk