Česky CZK
:
:


:

 
CZK | EUR

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů našich zákazníků a návštěvníků

Společnost SNOWBOARD ZEZULA s.r.o. se zavazuje při nakládání s daty řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů:

Společnost SNOWBOARD ZEZULA s.r.o., provozovatel internetových obchodů Snowboard-Zezula.cz, Snowboard-Zezula.sk a Snowboard-Zezula.com, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?
Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

A co data o využívání a procházení internetových obchodů?
Pro vyhodnocování výkonu našich eshopů využíváme nástroje Google Analytics společnosti Google. Tento nástroj monitoruje vaše procházení webových stránek na základě IP adresy a souborů cookie, které ukládá do Vašeho prohlížeče. Tato data jsou anonymní a není možné na jejich základě identifikovat konkrétního uživatele. Zároveň tyto data slouží pouze pro interní účely a vyhodnocování společnosti SNOWBOARD-ZEZULA s.r.o. a nejsou poskytnuty třetím stranám s vyjímkou společnosti igloonet, s.r.o. pro potřeby marketingových výzkumů.

Značkujeme uživatele pomocí souboru cookie pro cílenou bannerovou inzerci (Remarketing)?
Ano. Naše eshopy sbírají data o uživatelích, které je potom možné cíleně oslovit bannery v reklamní síti Google. Snažíme se však o co nejlepší cílení uživatelů, tak abychom neotravovali naše zákazníky nabídkami, které je nezajímají. Rovněž dbáme na to, aby nedocházelo k nadměrnému zobrazování reklam v reklamní síti Google Adwords. Značkování soubory Cookie a následné cílené reklamě se můžete jednoduše vyhnout občasným smazáním těchto dočasných souborů ve Vašem prohlížeči.

K čemu sběr osobních údajů při transakci slouží?
Veškeré informace v našich eshopech jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci, a to buď trvalé nebo dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?
Po přihlášení do některého z našich eshopů můžete své údaje upravit. Pro další úpravy nás prosím kontaktujte na info@snowboard-zezula.cz. Rádi se Vám budeme věnovat.

Newsletter

Nezmeškejte příležitost, jak výhodně nakoupit!

Zobrazení informací o certifikátu Heureka - Ověřeno zákazníky