Mrkněte na fotky z Arbor Day!

Pořádané akce

27. července 2015 | 0 komentářů

V neděli 26. července proběhla v Brně longboardová akce s názvem Arbor Day a byla to událost více než povedená! Koukněte na fotky, co se tu všechno dělo!

Hlavními hvězdami dne byli jezdci z Arbor Skateboards James Kelly a Liam Morgan, kteří na longboardu předvedli parádní kousky! Ale mnozí jezdci z celé České republiky a Slovenska nezůstali vůbec pozadu! 

Mrkněte na video!

Haters gonna hate, skaters gonna skate

Akce začala okolo 13. hodiny v Duhové ulici v Brně disciplínou Slide Contest a trvala bezmála hodinu, poté byla přerušena zásahem neohrožených mužů zákona a jejich super manévrem se zatarasením silnice vozidly. Slide Contest byl ale i přesto úspěšný a nikdo si tím nenechal zkazit náladu!

Pojezd na Vans U-rampě a autogramiáda

Akce se poté přesunula za prodejnu Snowboard Zezula, kde byla postavená U-rampa od Vans a celé odpoledne se tu jezdilo. James a Liam ochotně rozdávali autogramy a také jste se s nimi mohli třeba vyfotit. Po celou neděli byla také otevřená prodejna, kde jste si mohli pořídit kousky od Arbor, Caliber a Blood Orange s 20% slevou.

Hippie jump - laťka byla hodně vysoko!

Laťka se nakonec dostala opravdu hodně vysoko a to doslova - na úctyhodných 134 cm! Vítězem se stal Adrián Herčko. Respect!

Pivka a Vans waffle

Po celou dobu trvání akce byl za prodejnou pro vás připraven bar, kde jste si mohli zdarma dát pivka nebo Red Bull a o občerstvení se také postaraly holky z Vans, které zde pro vás vyráběly skvělé "značkové" wafle.

Tímto všem jezdcům i divákům děkujeme za účast a podporu, bylo to skvěle strávené odpoledne!

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk