×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Just Ride! Winter

Pořádané akce

25. ledna 2018 | 0 komentářů

Veleúspěšná série snowboardových hapenningů na českých horách pod záštitou Freeride.cz Just Ride! Winter odstartovala v Deštném, kde jsme si užili parádní den plný snowboardingu a už se pomalu chystáme na další zastávky. Přijeď si taky užít skvělý den a navštiv nás na stánku!

Mrkni na video z Deštné a doraž na Ještěd!

Další zastávkou je Ještěd v sobotu 3. února

Přemýšlíš, co s prvním únorovým víkendem? My už to vymysleli za tebe. Sbal partu a doraž na Ještěd, v 9 hodin dopoledne vše vypukne a program bude až do 16 hodin, načež se přehodíme do civilu a půjdeme si zadivočit na party.

Test centrum Arbor a Gravity

U nás na stánku si můžeš vyzkoušet desky od značek Arbor a Gravity a to po celý den. Takže pokud přemýšlíš o nové desce a nemůžeš se rozhodnout, tohle může rozhřešit tvé dilema! Testování je zdarma, nezapomeň si ale doma občanku, kterou vyměníš na Freeride stánku za demo pass, na jehož základě si potom můžeš během dne půjčit prken, kolik budeš chtít.

Vemte sebou prcky

Vyřádí se i ti nejmenší, čeká je totiž Kids Snowboard Tour. Na každé Just Ride! zastávce se jede závod ve slopestylu (skok + jib) podle věkových kategorií, vše rozdělené na holky a kluky. Nejlepší budou samozřejmě odměněni cenami.

Fire Afterparty by Jack Daniel's

Jaká by to byla snowboardová akce bez afterparty? Jackovy hostesky, welcome drinky, Excelent bar a samozřejmě DJs!

Takže na kopci, nebo na baru!

A v sobotu 10. února se vidíme na Bukovce

Hned týden na to rozbalíme náš stánek v našem domácím snowparku na Bukové Hoře, takže i tenhle datum si zapiš do kalendáře!

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk