SNOWBOARD ZEZULA hrdým partnerem Freeridecamps!

Novinky, Sponzoring

2. prosince 2018 | 0 komentářů

Freeride a Splitboard Kempy v zasněžených kopcích Itálie, Švýcarska a Rakouska slibují skvělou zábavu a nespočet zážitků. SNOWBOARD ZEZULA je oficiálním partnerem kempů, takže je jasné, že to rozhodně bude stát za to!

Freeride, to je životní styl! Tak proč nevyrazit s partou lidí na hory a neužít si kopu zábavy a dobrodružství? Ať už jsi spíše snowboardista, nebo si byl odjakživa milovníkem lyží, najdi si svůj termín, vezmi si v práci či ve škole volno a zažij dovolenou snů!

Kdy a kam se vyráží?

17. - 22. 2. 2019 Saas Fee / Švýcarsko – Backcountry Camp

9. - 14. 3. 2019   Sulden / Švýcarsko – Backcountry Camp

15. - 19. 3. 2019 Ofenpass / Švýcarsko – Splitboarding Camp

21. - 27. 3. 2019 Engadine / Švýcarsko – Backcountry Camp

SNOWBOARD ZEZULA je oficiálním partnerem Freeride a Splitboard Kempů pořádaných Freeridecamps.

Nyní také nově nabízíme všem zájemcům zapůjčení splitboardového vybavení. Máš tak jedinečnou příležitost si vyzkoušet něco nového – naučit se jezdit na splitboardu, aniž by sis musel kupovat nové vybavení. Půjčujeme splitboardy (Arbor, Endeavor), vázání (Spark nebo Burton Hitchhiker), pásy (G3) a hůlky (Burton BD). Pro půjčení splitboardového vybavení je nutná rezervace – radíme ti tedy s oslovením nás příliš neotálet.

Bližší informace a podmínky půjčení splitboardového vybavení najdeš na tomto odkazu.

Nezmeškej Freeride Fest 2019!

Nenech si ujíž ani jedinečný festival freeridingu! Další epický ročník pod vedením Robina Kalery se letos koná v Rakouském Bad Gasteinu! V loňském roce se po kopci proháněli závodníci v nejlepších retro osmdesátkových oblečcích. Těšit se můžeš kromě ježdění i na hromadu workshopů, soutěží a testování materiálů.

29. - 31. 3. 2019 Bad Gastein / Rakousko

Vstupné na festival máš zadarmo, ale nezapomeň se opět dopředu registrovat. A že byl loňský ročník doopravdy v topu, se můžeš předvědčit v naší fotogalerii:

Další články z kategorie Novinky, Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk