Ambition: Ručně vyráběné snowskaty z Kanady

Novinky

9. listopadu 2021 | 0 komentářů

Značka Ambition Snowskates představuje několik nových prken. Díky nim si budeš moct užít to pravé streetové ježdění jako na skejtu i v zimě.

Ambition: Ručně vyráběné snowskaty z Kanady

Snowskating je sportem, který poslední dobou získává stále víc a víc příznivců. Není to ovšem žádná novinka, začátky a kořeny snowskatingu sahají až do roku 1965, kdy se objevilo první prkno.

Neslo název Snurfer, nemělo žádné vázání a bylo určeno na sjíždění horských kopců. Z tohoto konceptu poté vznikla prkna s vázáním, na kterých řádíme na sjezdovkách dnes. Snurfer by se tak dal považovat za dědečka dnešního snowboardingu, ale i snowskatingu.

Rychlokurz dějin máme za sebou a teď už hurá na slibovaná prkna od Ambition!

Ambition: Ručně vyráběné snowskaty z Kanady

Značka Ambition je zkrátka žijícím kultem

Kanadská značka Ambition vznikla v roce 2004. Od té doby je jejím závazkem pečlivá ruční výroba desek, které udávají trendy ve světě snowskatingu. Ve spolupráci s profesionálními jezdci už několik let vyvíjejí pokroková řešení a inovace, kterými se snaží přivést desky k dokonalosti a posouvat tak hranice tohoto neobyčejného sportu.

Svoji vášeň sdílí s nadšenci po celém světe. Od organizace eventů až po podporu nejlepších světových jezdců a celé komunity. „Pro snowskejťáky od snowskejťáků“, takové je hlavní motto, které se Ambitionu daří držet. Díky přístupu a podpoře komunity se značka stala v tomto odvětví kultem, který někdo překoná jen stěží. Své komunitě se značka snaží přiblížit i vydáváním videí s nejznámějšími jezdci.

 

V roce 2019 vzniklo video ENCORE nabité triky, faily a krásami snowskatingu vůbec. K načerpání inspirace pro zimní taškařici tenhle majstrštyk rozhodně doporučujeme!


Modely snowskatů Ambition

V letošním line-upu Ambition Snowskates najdeme hned tři modelové řady.

Signature modely Premium s originální grafikou na skluznici a vrchním konkávním designem jsou vyvíjené ve spolupráci s top ridery. Tyto modely poskytují lepší kontrolu a zážitek z jízdy. Jedná se o to nejlepší, co Ambition nabízí. Modely jsou dostupné v různých tvarech a velikostech a hodí se na všechny styly jízdy. Nejvíc je ocení ti, kteří chtějí svůj styl jízdy dovést k dokonalosti a přesně vědí, co by od desky chtěli. Každý z těchto modelů nese jméno konkrétního jezdce z Ambition Pro Teamu, takže pokud máš svého oblíbence, můžeš vyzkoušet desku, která je inspirována právě jeho stylem.

Jestli si chceš snowskating jen vyzkoušet nebo se oťukat, nezoufej. V nabídce Ambition nechybí ani modely pro začátečníky. Modelová řada Team tě zasvětí do tohoto magického sportu a pomůže ti při tvých prvních krůčcích. V Ambition si zakládají na tom, aby i jejich levnější modely měly klíčové vlastnosti a přes nízkou cenu nezklamaly.

    Ambition Team

    Ambition Team

    2 793 Kč 3 990 Kč

      Ambition Team

      Ambition Team

      2 793 Kč 3 990 Kč

        Ambition Team

        Ambition Team

        2 793 Kč 3 990 Kč

        Úplný základ nabídky Ambition nově tvoří série Jib. Prkna ze vstřikovaného polyethylenu jsou ideální pro úplné nováčky, kteří nemají moc zkušeností ani se skateboardingem. Je to zkrátka možnost vyzkoušet si snowskating klidně na samodomo překážkách u babičky na zahradě a postupně pracovat na prvních tríčcích.

          Ambition Jib

          Ambition Jib

          2 233 Kč 3 190 Kč

            Ambition Jib

            Ambition Jib

            2 233 Kč 3 190 Kč

              Ambition Prism Studded

              Ambition Prism Studded

              1 020 Kč 1 200 Kč

              Nesmí chybět speciální snowskate grip schopný spolehlivě držet i ve sněhu a teplotách hluboko pod nulou.

              Pokud tě snowskating dostal a chceš co nejdřív vyrazit do ulic, mrkni na náš e-shop, najdeš tam všechny nové modely Ambition.

              Další články z kategorie Novinky

              Kalendář akcí

              Detailní kalendář »

              Přihlásit se

              Nepamatuji si heslo

              nebo

              Registrace

              Jazyk