Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů našich zákazníků a návštěvníků

Společnost SNOWBOARD ZEZULA s.r.o. se zavazuje při nakládání s daty řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů:

Společnost SNOWBOARD ZEZULA s.r.o., provozovatel internetových obchodů Snowboard-Zezula.cz, Snowboard-Zezula.sk a Snowboard-Zezula.com, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?
Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

A co data o využívání a procházení internetových obchodů?
Pro vyhodnocování výkonu našich eshopů využíváme nástroje Google Analytics společnosti Google. Tento nástroj monitoruje vaše procházení webových stránek na základě IP adresy a souborů cookie, které ukládá do Vašeho prohlížeče. Tato data jsou anonymní a není možné na jejich základě identifikovat konkrétního uživatele. Zároveň tyto data slouží pouze pro interní účely a vyhodnocování společnosti SNOWBOARD-ZEZULA s.r.o. a nejsou poskytnuty třetím stranám s vyjímkou společnosti igloonet, s.r.o. pro potřeby marketingových výzkumů.

Značkujeme uživatele pomocí souboru cookie pro cílenou bannerovou inzerci (Remarketing)?
Ano. Naše eshopy sbírají data o uživatelích, které je potom možné cíleně oslovit bannery v reklamní síti Google. Snažíme se však o co nejlepší cílení uživatelů, tak abychom neotravovali naše zákazníky nabídkami, které je nezajímají. Rovněž dbáme na to, aby nedocházelo k nadměrnému zobrazování reklam v reklamní síti Google Adwords. Značkování soubory Cookie a následné cílené reklamě se můžete jednoduše vyhnout občasným smazáním těchto dočasných souborů ve Vašem prohlížeči.

K čemu sběr osobních údajů při transakci slouží?
Veškeré informace v našich eshopech jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci, a to buď trvalé nebo dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?
Po přihlášení do některého z našich eshopů můžete své údaje upravit. Pro další úpravy nás prosím kontaktujte na info@snowboard-zezula.cz. Rádi se Vám budeme věnovat.

Zákaznická karta

Zákaznická karta

Sleva až 20 % na nové zboží, levnější doprava a další bonusy

ISIC – sleva 10 %

ISIC – sleva 10 %

Platí i pro karty ITIC a Alive

Doprava zdarma

Doprava zdarma

Při nákupu nad 600 Kč máte dopravu zdarma!

Jsme rychlí!

Jsme rychlí!

98 % zboží dodáme do druhého dne

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

99 % zákazníků by nás doporučilo svým známým

Více jak 1000 výdejních míst v ČR a SR

Více jak 1000 výdejních míst v ČR a SR

Vyzvedněte si zboží poblíž vašeho bydliště

Na trhu od roku 1996

Na trhu od roku 1996

Máme mnohaleté zkušenosti s prodejem přes internet

Prodejna v Brně

Prodejna v Brně

Celý sortiment máme i v kamenné prodejně v Brně

Nákup na splátky

Nákup na splátky

Zvolte si sami délku úvěru a výši měsíční splátky

Odborný servis

Odborný servis

Nenecháme vás na holičkách! Vybavení vám opravíme i po záruce

Akce, slevy, výprodeje

Akce, slevy, výprodeje

Každý týden nová akční nabídka. To se hodí!

Zákaznický servis

Zákaznický servis

Poradíme vám s výběrem, objednáním a údržbou vybavení

Newsletter

Nezmeškejte příležitost, jak výhodně nakoupit!

Zobrazení informací o certifikátu Heureka - Ověřeno zákazníky