Zpět

Balanční deska Epic Retro Series  jungle

Součástí balení je balance board a válec. Barva válce se může lišit. Jungle ze série Retro Series je svižná a stabilní deska díky sidecutům na… detailní popis

3 100 Kč

  • Doprava zdarma!
  • Doručíme nejpozději v úterý 30. 4.

ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Balance board Epic Jungle

Součástí balení je balance board a válec. Barva válce se může lišit.

Jungle ze série Retro Series je svižná a stabilní deska díky sidecutům na obou hranách, které se od středu ke koncům pozvolna rozšiřují. Užiješ si tak plynulé přechody při balancování - u středu rychlejší, na koncích pomalejší. Podobně jako při zatáčení na surfu, longboardu, nebo na lyžích.

Jungle potěší obzvlášť nadšence do zimních sportů, nebo ty, kteří hledají balanční desku pro trénink triků. Ideálně se hodí například pro přípravu na všechny snowboardové triky na railech.

O Epic balance boardech

Nezáleží na tom, zda surfuješ, lyžuješ, bruslíš, jezdíš na kole, snowboarduješ, jezdíš na longboardu nebo se věnuješ jinému sportu. Epic balance board ti nejenže pomůže zlepšit rovnováhu a celkovou koordinaci těla a svalů, ale zažiješ na něm i kopec srandy.

Epic balance boardy nezabírají mnoho místa. Je velmi jednoduché je skladovat a používat i doma. Poskytují ti různé možnosti cvičení bez ohledu na aktuální úroveň dovedností. Jsou vhodné jak pro dospělé, tak i pro děti. Nudit se s nimi rozhodně nebudeš. Jediná věc, která tě teoreticky může omezit, je tvoje představivost!

Trénovat na nich můžeš uvnitř i venku a nové triky a balanc si tak můžeš pilovat kdekoliv a kdykoliv, bez ohledu na to, jaké je venku počasí.

Všechny Epic balance boardy jsou recyklovatelné a 100% eco-friendly.

Balanční deska Epic Retro Series jungle

Tabulka velikostí

Tabulka velikostí není k dispozici
 

Epic Retro Series jungle

Balanční deska Epic Retro Series

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk