• Hodnocení uživatelů Heureka.cz

Hodnocení uživatelů Heureka.cz

Nezávislý nákupní rádce Heureka.cz vyvinul službu založenou na hodnocení obchodů pouze od reálných zákazníků. Recenze mohou psát pouze ověření zákazníci, kteří v daném obchodě učinili nákup - tím je dána jistota pravdivosti recenzí. Společnost SNOWBOARD ZEZULA s.r.o. získala prestižní certifikát "Ověřeno zákazníky" za dlouhodobě kladné hodnocení. Udělené ocenění ukazuje na kvalitu poskytovaných služeb internetového obchodu www.snowboard-zezula.cz.
  • Celková spokojenost:
  • Dodací lhůta:
  • Přehlednost obchodu:
  • Kvalita komunikace:
  • Kvalita dopravy:

100 % zákazníků by doporučilo obchod svým známým

100 % zákazníků dorazilo zboží do 10 dnů

Poslední hodnocení zákazníků, kteří u nás nakoupili:
1 2 3 4 5 6 ... 150 |

Mirek | 23. září 2017

100 %

Skvělý obchod!

  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • Sortiment
  • Pristup prodavacu

Gerik | 21. září 2017

100 %
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • Je kvalitní

Anonym | 20. září 2017

100 %

Zboží dorazilo do dvou dnů, jak bylo uvedeno. Nevýhodu obchodu žádnou neznám. Jsou spolehliví.

  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy

Monika | 18. září 2017

100 %
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • rychlá expedice a doručení, dobré ceny

Nicosiv | 14. září 2017

100 %
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • Zákaznická karta

Olča | 10. září 2017

100 %

s obchodem jsem spokojená, vřele doporučuji všem, co se zajímají o trendy obuv.

  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • velký výběr obuvi, hlavně, co se týká větších velikostí.

Mira | 9. září 2017

100 %
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • Široký sortiment a ochota

Tomáš Kloubek | 8. září 2017

100 %

Pohodový nákup, dodání v termínu. Celková spokojenost.

  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy

Sofina | 7. září 2017

100 %
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • Rychlost a kvalita zboží

Kitti | 6. září 2017

90 %
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • doručení zadarmo
  • rýchle doručení

Anonym | 5. září 2017

100 %
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • Nefungují dobře www stránky na mobilu. Objednávku jsem musela realizovat na počítači. Jinak všechno OK.

Anonym | 4. září 2017

100 %

Tentokrát jsem trochu nespokojený. Zboží jsem objednal přes e-shop a díky zákaznické kartě vám automaticky skočí sleva. Boty jsem vyzkoušel, u pokladny zaplatil ale nebyla mi započítána sleva. Když jsem na to upozornil, člověk u pokladny mi odpověděl, ajo, to je přes shop, já na to zapoměl, teď s tím už nic neudělám a poslal mě domů :-)

  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace

Anonym | 1. září 2017

100 %
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • bezproblémové vrácení zboží, v případě, že vám nevyhovuje.

Baruska11 | 1. září 2017

60 %

Boty nebyli doubleboxed, takže mi přisla poničená a pomačkaná krabice, což osobně považuji za problém, především když boty jsou určeny jako dárek.

  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy

Anonym | 1. září 2017

100 %
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • Rychlé vyřízení

Anonym | 1. září 2017

100 %

Dobrý přehled zboží i popisy výrobku. Rychlá objednávka i rychlé dodání zboží.Jsem velmi spokojená.Děkuji.

  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy

Lenka | 31. srpna 2017

100 %
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • Personal vie vzdy poradit, vedia co predavaju, velmi mily a ustretovy

Pavla | 28. srpna 2017

100 %

žádnou nevidím

  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • neuvěřitelná rychlost dodání
  • přehlednost obchodu
  • mají i věci, které jsme jinde v ČR nesehnala

Anonym | 27. srpna 2017

100 %

dodací lhůta netrvala týden, zboží mi bylo odesláno 21.8. :) vše super, spokojenost

  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy

Max7 | 21. srpna 2017

100 %
  • Dodací lhůta
  • Přehlednost obchodu
  • Kvalita komunikace
  • kvalita dopravy
  • Super
1 2 3 4 5 6 ... 150 |
Zobrazení informací o certifikátu Heureka - Ověřeno zákazníky