×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Zpět

Balanční deska Epic Wood Series  dark oak

Součástí balení je balanční deska a válec. Barva válce se může lišit. Dark Oak je balanční deska ze série Wood Series reprezentující rovnováhu… detailní popis

3 100 Kč

  • Doprava zdarma!
  • Doručíme nejpozději ve čtvrtek 4. 4.

ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Barevné varianty

Balance board Epic Dark Oak

Součástí balení je balanční deska a válec. Barva válce se může lišit.

Dark Oak je balanční deska ze série Wood Series reprezentující rovnováhu mezi člověkem a přírodou. Je rychlá a stabilní díky bočním výřezům na obou stranách, přičemž se deska mírně na koncích rozšiřuje. Tento tvar přímo ovlivňuje hladkost s jakou se board převaluje ze strany na stranu. Deska zrychluje, když je váleček nejblíže k jejímu středu, a zpomaluje se, když se přiblíží k jejímu boku. Pohyb je srovnatelný s rychlými oblouky při surfování, longboardovaní nebo lyžování.

Tento model upřednostňují především nadšenci zimních sportů nebo ti, kteří hledají balance board na triky. Je více než ideální pro trénink všech railových snowboardových triků.

O Epic balance boardech

Nezáleží na tom, zda surfuješ, lyžuješ, bruslíš, jezdíš na kole, snowboarduješ, jezdíš na longboardu nebo se věnuješ jinému sportu. Epic balance board ti nejenže pomůže zlepšit rovnováhu a celkovou koordinaci těla a svalů, ale zažiješ na něm i kopec srandy.

Epic balance boardy nezabírají mnoho místa. Je velmi jednoduché je skladovat a používat i doma. Poskytují ti různé možnosti cvičení bez ohledu na aktuální úroveň dovedností. Jsou vhodné jak pro dospělé, tak i pro děti. Nudit se s nimi rozhodně nebudeš. Jediná věc, která tě teoreticky může omezit, je tvoje představivost!

Trénovat na nich můžeš uvnitř i venku a nové triky a balanc si tak můžeš pilovat kdekoliv a kdykoliv, bez ohledu na to, jaké je venku počasí.

Všechny Epic balance boardy jsou recyklovatelné a 100% eco-friendly.

Balanční deska Epic Wood Series dark oak

Tabulka velikostí

Tabulka velikostí není k dispozici
 

Epic Wood Series dark oak

Balanční deska Epic Wood Series

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk