×
Otevírací doba o květnových svátcích: 1. května 10–17 h | 8. května ZAVŘENO

Nidecker: Snow.Surf Quiver

Novinky

11. ledna 2023 | 0 komentářů

Kolekce snowboardů Nidecker specificky vytvořených pro perfektní surfový oblouky v prašanu se představuje v epickým videu ze Severní Makedonie. Musíš vidět!

Hory jsou naše vlny.

Nidecker: Snow.Surf Quiver

Surfování na sněhu je esencí snowboardingu, a proto je tu kolekce Snow.Surf Quiver od Nideckeru. Každá z fošen navržených švýcarským shaperem TK je trochu jiná, ale všechny je spojuje touha řezat oblouky nedotčeným prašanem jako na surfu. Dají ti pocit beztíže a nespoutaný freeridový radosti. Líp to asi vyjádří dechberoucí vídeo ze Severní Makedonie, který tě na tenhle styl ježdění hodně naladí. Nám teda rozhodně nestačilo pustit si ho jen jednou!

 

Prkna z kolekce Nidecker Snow.Surf Quiver cílí na pokročilý ridery, co si potrpí na výkonnost a perfektní jízdní styl. Tráví hodně času nejen na sněhu, ale i na vodě a vědí, že když se chceš bavit, potřebuješ desku odpovídající aktuálním podmínkám. Proto v téhle sérii najdou perfektní náčiní pro jarní břečku i obří oblouky v hlubokých prašanových pláních. Zkrátka, jestli ti sedí jízda na zadní noze a perfektně vykrojený oblouky, tyhle snowboardy jsou pro tebe splněným snem.

    Nidecker Mosquito

    Nidecker Mosquito

    15 119 Kč

      Nidecker Smoke

      Nidecker Smoke

      12 095 Kč 15 119 Kč

        Nidecker Gun

        Nidecker Gun

        15 119 Kč

        Představ si dokonale provedenej oblouk. Ten zvuk, když se hrana správně zakousne, ten pocit beztíže na apexu a čirá radost na výjezdu. Shaper TK to zná na sněhu i na vlnách. Žije totiž v Biarritzu, takže může snowboarding se surfingem často střídat. Až po svojí cestě do Japonska si ale uvědomil, jak moc jsou tyhle světy propojený. Právě z tohoto vztahu čerpá série Snow.Surf Quiver inspiraci. Každý z tvarů vychází z trochu jiného jezdce a jiného terénu, podobně jako surfoví shapeři tvoří desky pro různý styly a druhy vln.

        Nidecker: Snow.Surf Quiver

        Mosquito je jako twin fin, široká a krátká deska pro utažené oblouky, zatímco Gun je navržen pro rychlé rýsování elegantních linií. Za všemi shapy ale stojí spousta poctivýho testování a ověřování různých nápadů. Někdy to jde hned, někdy se musí zkusit spousta prototypů, než to vyjde. Rideři týmu Nidecker je důkladně otestovali, dokud nebylo jasný, že je hotovo.

        A jak se vlastně pozná, že je hotovo? Když má rider rohlík na tváři!

        To se prostě nedá spočítat. Shaping prken není věda. Je to umění!

        Kontroluj celou nabídku Nidecker.

        Další články z kategorie Novinky

        Kalendář akcí

        Detailní kalendář »

        Přihlásit se

        Nepamatuji si heslo

        nebo

        Registrace

        Jazyk