×
Otevírací doba o květnových svátcích: 8. května ZAVŘENO

Odstartuj sezónu na kempu s Peacock Brothers!

Novinky, Pořádané akce

20. dubna 2023 | 0 komentářů

Začátek sezóny nebude jenom o otvíračkách, ale rychle se na nás řítí i zajímavý kemp od bráchů Peacocků. Co si budeme, Česko není úplně wakeboardová velmoc, a proto nám dělá o to větší radost, že se podařila domluvit tahle akce!

Odstartuj sezónu na kempu s Peacock Brothers!

Nejenom, že si s klukama můžeš přijet pokecat, ale dokonce se můžeš přihlásit na jejich kemp, kde tě zasypou jejich radami a tipy.

Martin z Freeride.cz pro tebe připravil bližší info k akci.

Sezóna je tady a před námi je klasické oprášení všech triků, co jsme ještě minulý rok dávali s prstem v nose. Všichni moc dobře víme, jak to je... Na začátku to jde ztuha a progres moc velký není. Pokud to máš podobně, tak by tě mohl nakopnout kemp od Peacock Brothers, který je přímo s tímhle účelem pořádaný. Ten se uskuteční již 13.–14. května ve Wake Merkur.

    Ronix Kinetik Project Springbox 2

    Ronix Kinetik Project Springbox 2

    11 625 Kč 15 500 Kč

      Ronix One

      Ronix One

      14 100 Kč

        Follow Division 2 Impact

        Follow Division 2 Impact

        2 792 Kč 3 490 Kč

        Kdyby náhodou někdo nevěděl, kdo bráchové jsou, tak oba jsou profi jezdci z Anglie. Za svou kariéru oba posbírali celou řadu úspěchů a vyhrávali, co se dalo. Neskončili ale jenom u ježdění, protože mají hodně blízko i k natáčení editů, focení, pořádaní kempů a trénování. Rozhodně se tak není potřeba bát, že by se o tebe starala nějaká jelita.

        Odstartuj sezónu na kempu s Peacock Brothers!

        Kemp jako takový se uskuteční od soboty 13. května do neděle 14. května. V těchto dvou dnech je cílem posunout ježdění účastníků a zároveň je nasměrovat správným směrem do zbytku nové sezóny. Na kemp se můžou hlásit jezdci všech úrovní od úplných začátečníků až po ostřílené frajery. Jediné, co by to chtělo, je umět anglicky, jinak si s klukama moc nepokecáte. Ale všechno se dá nějak řešit.

        Odstartuj sezónu na kempu s Peacock Brothers!

        Celá tahle sranda vyjde na 6 500 Kč. V ceně dostaneš samozřejmě vstup do areálu, ježdění na víkend, jídlo od snídaně po večeři, ale hlavně pozornost a cenné rady kluků. Trénink začne stanovením cílů a pak samotný trénink bude rozdělený do dvou bloků každý den. Účastnící budou navíc rozděleni do dvou skupin, aby byl prostor sledovat všechny do posledního detailu. Třešničkou na dortu pak budou fotky, které ti celou akci budou připomínat. Jediné, co si budeš muset zařídit sám je spaní, ale to nebude problém.

        Odstartuj sezónu na kempu s Peacock Brothers!

        Léto se blíží rychleji, než se nám může zdát, takže pokud to chceš rozjet ve velkým už od začátku, tak moc dlouho neotálej a přihlas se. Přihlásit se můžeš přes tento formulář a rozhodně se vyplatí sledovat i Facebook událost akce. Bráchové ti ochotně pomůžou s čímkoliv, co na wakeu řešíš. Ať už jde o objetí vleku, první překážku, pokročilé airtricky nebo třeba styl a kreativita na vodě.

          O'Neill Reactor II Back Zip 3/2 Full

          O'Neill Reactor II Back Zip 3/2 Full

          2 880 Kč

            O'Neill Wms Hyperfreak Fire 4/3 Chest Zip Full

            O'Neill Wms Hyperfreak Fire 4/3 Chest Zip Full

            9 170 Kč

              Follow Safety First Helmet

              Follow Safety First Helmet

              1 512 Kč 1 890 Kč

              Pokud by ti tohle nestačilo, tak Peacock Brothers budou na Merkuru už o dva dny dřív na kurzu instruktorů (11. 5. – 14. 5.). Takže pokud tě to táhne i tímto směrem, můžeš od bráchů nabrat ještě víc informací tam. Kluci budou mít kurz pod palcem a budou sdílet svoje zkušenosti, rady a tipy. Víc informací o tomto kurzu najdeš na FB události nebo se můžeš poptat na info@wjs.cz nebo kemp@wakemerkur.cz.

              [Via Freeride.cz]

              Veškerá wakeboardová výbava na SNOWBOARD ZEZULA

              Další články z kategorie Novinky, Pořádané akce

              Kalendář akcí

              Detailní kalendář »

              Přihlásit se

              Nepamatuji si heslo

              nebo

              Registrace

              Jazyk