Občanské návrhy: Podpoř akční sporty ve svém okolí

Novinky

13. července 2023 | 0 komentářů

Brno dává lidem možnost navrhovat projekty pro zlepšení života ve městě. Protože nám záleží na tom, aby milovníci akčních sportů měli kde trénovat, trávit volný čas smysluplně a rozvíjet svůj talent, dáváme palec nahoru. Tyhle projekty zaslouží i tvou podporu!

Občanských návrhů Dáme na vás je celá řada, nás ale zajímají hlavně dva, kterým obzvlášť fandíme a podle nás by měly dostat šanci na realizaci.

Občanské návrhy: Podpoř akční sporty ve svém okolí

Multifunkční hala akčních sportů


Po vzoru obdobných úspěšných projektů v zahraničí by si i Brno zasloužilo celoroční prostor pro akční sporty. Návrh počítá s halou vybavenou zázemím pro skateboarding, pumptrack, BMX, inline a další disciplíny, z nichž některé se řadí i k olympijským sportům. Spousta příznivců těchto aktivit ale naráží na středoevropské klima a často musí za vhodnými podmínkami daleko dojíždět. Pojď to pomoct změnit, dej projektu oficiální podporu!

 

Občanské návrhy: Podpoř akční sporty ve svém okolí

Bikepark Černovice


Návrh počítá s proměnou nevyužitého prostoru v lesoparku v Černovicích na bikepark. Rideři, začátečníci i děti by tady měli dobré zázemí, napojení na cyklostezku a nerušili by okolí. Pomoz dát projektu zelenou!

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk