Oakley Sphaera: Brýle, na které lehko zapomeneš

Novinky

26. dubna 2024 | 0 komentářů

Špičkové brýle šité na míru nejlepším sportovcům. Oakley představuje model s dosud nejširším zorným polem, lehoučkým rámem a dávkou prověřených technologií. Poznej Oakley Sphaera.

Oakley Sphaera: Brýle, na které lehko zapomeneš

Nejnovější brýle Oakley Sphaera jsou průkopnickým modelem této značky a nabízejí dosud nejširší zorné pole. Brýle, vyrobené závodníky a pro závodníky, jsou určeny k tomu, aby na letních hrách udělaly dojem. Tyto brýle jsou přizpůsobeny náročným potřebám sportovců a spojují ty nejlepší prvky z rozmanité sportovní řady Oakley. Vyznačují se efektivním a elegantním designem optimalizovaným pro pohodlí a styl, který vzbuzuje sebedůvěru a posouvá hranice výkonnosti bez ohledu na sport nebo sportovní úroveň. Obroučky, které jsou označovány za dosud nejzapomenutelnější brýle Oakley, poskytují při nošení téměř beztížný pocit.


Perfektní tvar


Sphaera představuje uzavřený kruh v historii a technologii Oakley. Otevřené téma designu symbolizuje cestu neustálých inovací společnosti Oakley, která čerpá ze základů minulosti, aby informovala o lepších zítřcích. Dokonalý tvar představuje řád vesmíru a znamená jak viditelný svět kolem nás, tak neviditelný, posvátný střed v nás.

    Oakley Sphaera

    Oakley Sphaera

    5 090 Kč

      Oakley Sphaera

      Oakley Sphaera

      5 090 Kč

      Sphaera umožňuje sportovcům týmu Oakley napříč disciplínami, včetně Freda Kerleyho, Loany Lecomte, Marka Cavendishe, Francisca Lindora, Dylana Frittelliho a dalších, posunout jejich výkony na vyšší úroveň. „Je důležité, aby brýle, které nosím na trati, odpovídaly mému celkovému stylu, ale zároveň mě nerozptylovaly od závodění na nejvyšší úrovni,“ řekl Fred Kerley, sportovec týmu Oakley a americká atletická hvězda. „V Oakley chápou, co skuteční sportovci potřebují, a se Sphaerou budu toto léto na špici.“

      Oakley Sphaera: Brýle, na které lehko zapomeneš


      Neomezený výkon


      Sphaera poskytuje základní funkce pro špičkový výkon v elegantním rámu, včetně dosud nejrozšířenějšího zorného pole Oakley. Brýle jsou také vybaveny technologií čoček Prizm, která ti pomůže vidět každý detail, lehkým rámečkem O-Matter, předním ventilačním otvorem pro lepší proudění vzduchu, bezpečnými nosními polštářky Unobtainium a tvarovanými ušnicemi, které nekloužou, ani když se zapotíš. Podtrhují výjimečný střih a pohodlí; jakmile si je nasadíš, možná zapomeneš, že je vůbec máš na očích. 

      „Spolehlivé periferní vidění je rozhodující pro dosažení co nejlepších výkonů, zejména v závodním zápalu, kdy je pro vítězství nezbytné mít kompletní zorné pole,“ říká francouzská hvězda cross-country/horských kol a závodnice týmu Oakley Loana Lecomte. „Stylový design brýlí Sphaera s širokými čočkami skutečně mění pravidla hry a pomáhá mi zůstat na trati sebejistá a vyrovnaná.“

      Oakley Sphaera: Brýle, na které lehko zapomeneš

        Oakley Sphaera

        Oakley Sphaera

        5 090 Kč

          Oakley Sphaera

          Oakley Sphaera

          5 090 Kč

          Ve špičkových brýlích Oakley Sphaera pro sportovní výkony budeš vypadat odvážně a sebejistě, ať už vyrazíš na dráhu, hřiště, trail nebo silnici.

          Podívej se na kompletní nabídku sportovních brýlí Oakley.

          Další články z kategorie Novinky

          Kalendář akcí

          Detailní kalendář »

          Přihlásit se

          Nepamatuji si heslo

          nebo

          Registrace

          Jazyk