Just Ride Summer 2015

Pořádané akce

3. června 2015 | 0 komentářů

Wakeboardový Just Ride startuje v sobotu 6. června v Cable Wake Parku ve Stráži pod Ralskem! Stejně jako zimní Just Ride organizuje tuto událost nejznámější český magazín o extrémních sportech a náš dlouholetý partner Freeride.cz 

Přijeďte si zkusit wakeboardy nebo paddleboardy!

Tato akce je určená jak pro aktivní wakeboardisty, tak pro širokou veřejnost, která si chce tento rychle se rozvíjející letní sport vyzkoušet. Hlavní součástí programu akce je test centrum wakeboardových firem a Snowboard Zezula zde bude prezentovat vybavení značek Hyperlite a Ronix. Každý návštěvník si může zcela zdarma zapůjčit a vyzkoušet nejnovější výbavu předních světových wake značek. Zároveň budou k dispozici profesionální instruktoři, kteří se pomohou zlepšit jak začátečníkům, tak pokročilejším jezdcům. Proběhnou také tzv. follow-cam jízdy, kdy bude každý zájemce natáčen přímo ve wakeparku na malou POV kameru a záběry se pak po akci objeví na internetu. 

Pobavíte se i na břehu

Připraveno je také spousta doprovodných aktivit, jako například longboardový “hippie jump”, turnaj v beerpongu nebo třeba závod na čas ve skocích na skákadle - tzv. motosticku. Po celý den bude v areálu hrát hudba a celou akci bude provázet moderátor. Zajištěno bude i kvalitní občerstvení.

Vstup na akci a zapůjčení paddleboardů zdarma a také snížená cena za vlek!

Vstup na celou akci je samozřejmě zdarma, jízdné na vlek ve Stráži bude pro tuto akci sníženo na jednotnou cenu 300 Kč na celý den a zcela zdarma budou například k zapůjčení i stand-up paddleboardy (SUP). Start je stanoven na 9.00 hodin a vlek ve wakeparku pojede až do 20.00 hodin, afterparty pak přímo ve wake baru zajistí známý český DJ Akvamen.

4 zastávky Just Ride Summer 2015

Sobota 6. června 2015 / Cable Wake Park Stráž pod Ralskem
Sobota 27. června 2015 / Ski & Wake Park Těrlicko
Sobota 11. července 2015 / Wakepark Hradec Králové
Sobota 25. července 2015 / Wake Merkur Pasohlávky - Nové Mlýny

Video z loňského prvního testovacího kola ve Stráži

Hlavními partnery série Freeride.cz Just Ride Summer 2015 jsou Budweiser Budvar, Sony Action Cam, Samosebou.cz, Jägermeister a Red Bull.

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk