MOVEMBER 2015

Novinky, Pořádané akce

6. listopadu 2015 | 0 komentářů

Jako každý rok i letos je tu listopad a s ním akce MOVEMBER 2015. Zapoj se i ty společně se značkou Horsefeathers a podpoř třeba koupí produktů ze speciální edice.

HORSEFEATHERS a MOVEMBER 2015

Na snowboarding musí mít člověk koule! Ať už se rozjíždíš do backcountry žlebu, na mega kicker nebo na rail z dvaceti. Zároveň ale člověk také potřebuje mít koule na to, aby si přiznal, že má zdravotní problém a otevřeně o něm mluvil. A právě proto je tu Movember!

Každý listopad se tak muži, kteří se do projektu zapojí, po třicet listopadových dní stávají chodícími a mluvícími billboardy, aby pomohli zvýšit povědomí o rakovině prostaty a varlat. Svými činy a slovy na veřejnosti i v soukromí zvyšují povědomí o zmíněné problematice a zároveň získávají finanční prostředky pro velkou charitativní sbírku.

Značka Horsefeathers Clothing se do podpory projektu Movember letos zapojuje již po páté. Spolu se svými MO bratry a MO sestrami pomohla na projekt vybrat okolo tři čtvrtě milionu korun a hlavně šířit povědomí o této problematice mezi mladou generaci. Podstatnou část jsme vybrali prodejem speciálních produktů, jejichž výtěžek je věnován na konto Movemberu. Proto jsme i letos připravili kolekci HFxMO, která obsahuje pánské a dámské triko, hrneček a kšiltovku.

Tváří naší letošní Movember kolekce se stal náš rider Tyler Chorlton, který nejen že musí mít koule na jeho ježdění, ale také je známý svým luxusním knírem.

Takže MO bratři a MO sestry, udělejte dobrou věc a podpořte Movember nákupem produktů ze speciální HFxMO edice nebo darem v rámci našeho MO týmu http://moteam.co/snowboard-zezula. Děkujeme!

Horsefeathers Movember 2015 edice

Další články z kategorie Novinky, Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk