×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Snowboard Zezula Tour 2014 začíná!

Pořádané akce

20. února 2014 | 0 komentářů

Již tento víkend startuje Snowboard Zezula Tour 2014, která vám přinese několik zajímavých závodů Mistrovství Republiky v Big Airu, Slopestyle, U-rampě i prestižní závod o krále Moravy.

Snowboard Zezula Tour 2014 pod hlavičkou nové snowboardové asociace Český snowboarding, kterou v loňské roce založili Martin Černík, Přemek Vida a Michal Ritter, startuje již tento víkend na Klínech. Po loňské úspěšné premiérové Freestyle Tour, které se pravidelně zúčastňovali naši reprezentanti jako Šárka Pančochová, Honza Nečas, Martin Mikyska, Matěj Novák nebo Katka Vojáčková se i letos odjede pět závodů z nichž dva se pojedou jako Mistrovství Republiky (Big Air Klíny 22.2.2014 a Slope Style Masters Vítkovice 9.3.2014). Kromě prize money 100.000 Kč rozdělených mezi jednotlivé závody je pro celkového vítěze Snowboard Zezula Tour připraven k zapůjčení osobní vůz od společnosti Go-car.cz.

Soutěžit budou i junioři a děti

Podle slov jednoho z hlavních organizátorů Martina Černíka jsou závody určeny pro všechny snowboardové nadšence. Holky i kluci budou podle věku startovat v kategoriích děti, junioři a dospělí. Ze závodů budou jezdci získávat body do světového žebříčku World Snowboard Federation a zároveň FIS, což jim případně zjednodušší start na mezinárodních závodech. Pro všechny kategorie jsou připravené prize money nebo hodnotné věcné ceny od partnerů jako Snowboard Zezula, Canon atd.

Kde se zaregistrovat?

Registrace do závodů je spuštěna přes web www.czechsnowboarding.cz, kde se postupně budou objevovat detailní informace k jednotlivým závodům. V novinkách pak před závodem závodníci získají updaty k programu a po skončení akce tam najdou všechny výsledky, fotografie, i videa.

Těšte se i na doprovodný program

Snowboarding je i životní styl a stejně jako vloni bude na celé tour zajímavý doprovodný program za podpory Zlatopramenu, Amundsenky  a Red Bullu , kde vám zahrají oblíbení DJ´s nebo kapelky a nebude chybět ani promítání snb filmů. První Amundsen snowboard party proběhne v Praze u příležitosti jibbového contestu na Letné v industriálním prostoru bývalé tiskárny (Opatovická 18).

 

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk