Test the Best v sobotu v Hradci

Pořádané akce

21. června 2016 | 0 komentářů

Plán na sobotu? Snowboard Zezula wake testovačka v Hradci! Předpověď slibuje luxusní počasí, tak si sbalte plavky, dobrou náladu a doražte!

Testovačka pro začátečníky i zkušené jezdce

Chcete si wakeboarding poprvé vyzkoušet, nebo už jste ostřílení rideři a chcete otestovat ty nejnovější desky a vybavení z letošní sezony od top značek jako Hyperlite a Ronix? Test the Best je akce určená pro všechny - ať už jste začátečník, nebo pokročilý jezdec, věk nehraje roli! Vstup do areálu je zdarma, celodenní jízdné potom za skvělou cenu 450 Kč.

A co wakeskate nebo paddleboard?

Na našem stánku si také můžete půjčit wakeskate od značky Remote, nebo pokud byste raději něco klidnějšího, budeme mít k dispozici také několik paddleboardů, na kterých se můžete projet, nebo si jen tak najít místo na vodě a parádně si zarelaxovat.

Wake, relax and party

Kromě wakeování vás čeká bar plný jídla a pití a večer samozřejmě afterparty, která proběhne v clubu Nox přímo v Hradci, kam bude fungovat svoz zdarma přímo z areálu. Máte se na co těšit!

Nalaďte se na sobotní atmosféru s trailerem k našemu filmu Wakecation a zároveň vám tím připomínáme naši další důležitou akci - premiéru tohoto snímku a Beach party!

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk