Report z Freestyle Campu

Pořádané akce

22. února 2017 | 0 komentářů

Zajímá vás, jak to letos vypadalo na Snowboard Zezula Freestyle Campu? Tak si přečtěte náš článek a zkoukněte fotky a videjko!

Další ročník Snowboard Zezula Freestyle campu odstartoval 1. února v našem oblíbeném středisku Deštné v Orlických horách. První část campu byla určena především dětem a mladým, kteří se chtějí zlepšit ve snowboardingu a ježdění po sjezdovce je už přestalo bavit.
Freestyle camp však není jenom o zlepšování se, je i o prožití pravé pohody na horách, doprovázené zábavou s partou super lidí. O pohodu na horách se nám kromě posledního dne staralo i pohádkové počasí, takže idylka jak má být. První den hned po zabydlení jsme vyrazili na kopec, kde nás čekal skvěle upravený snowpark, ale samozřejmě až poté, co se děcka rozdělily do skupin podle úrovně ježdění.

Začátečníci trénovali ollie a odbourávali chyby v protirotacích. Zkušenější rideři pilovali skoky a překážky.
Každý den se jezdilo zhruba od 9:00 do 15:30. Postupem však kempeři byli tak nahecovaní, že zůstávali až do západu posledních paprsků.
Po návratu ze svahu nás čekala teplá večere a po ní následoval video-coaching, kdy kempeři mohli dobře vidět, kde chybují a následující den na těchto chybách zapracovat. Večer byl náš program oživen bazénem, společenskými hrami, případně pro nejvytrvalejší i diskotékou. O zábavu nouze opravdu nebyla.


Během celého kempu jsme sledovali obrovský progres a to díky možnosti trénování triků do bagu, kde se spousta jezdců odvážila zkoušet triky i přes hlavu a následně je pak odjet "naostro".
Předposlední den jsme pro naše kempers připravili noční ollie contest a závod na bedně. Jako odměnu za skvělé výkony potom kempeři dostali vynikající burgery v místním apres baru.
Kemp dopadl na jedničku. Věříme, že si všichni z kempu odnesli jen ty nejlepší zážitky a hlavně nové zkušenosti.

Všem chceme poděkovat za jejich účast a držíme palce v dalším pokroku!

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk