×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

ShopRoku 2016

27. března 2017 | 0 komentářů

Podařilo se nám obhájit umístění mezi nejlepšími třemi e-shopy v soutěži ShopRoku 2016 v Ceně kvality v kategorii Sportovní vybavení. Mezi finalisty soutěže se umísťujeme nepřetržitě od roku 2010.

ShopRoku 2016

O umístění v Ceně kvality rozhodují recenze a hodnocení reálných zákazníků na portálu Heuréka. O to víc si této ceny vážíme, je odrazem naší snahy o co nejlepší služby.

Čím jsme si ocenění zasloužili?

Cena kvality v soutěži ShopRoku 2016 odráží úroveň poskytovaných služeb jako je rychlost a kvalita dodání zboží, kvalita komunikace, přehlednost obchodu a jeho nabídka.

Hodnocení obchodu Snowboard Zezula

Rychlost doručení zboží je klíčová, dnes již na zboží nakoupené na e-shopu nechce nikdo čekat. U nás platí, že pokud objednáte zboží do 12:00, ještě týž den předáváme balík dopravci a zboží bývá zpravidla doručené následují pracovní den!

Spousta zákazníků preferuje jako způsob doručení osobní odběr, kdy si mohou vyzvednout zboží nezávisle na dopravci. Osobní odběr je možný v naší prodejně v Brně, nebo lze využít více jak 1000 výdejních míst v Česku a na Slovensku. Společnost Zásilkovna, která výdejní místa provozuje, má dnes pobočky téměř v každém městě.

Získané ocenění je pro nás motivací náš servis stále posouvat a zdokonalovat. Jsme tu pro Vás!

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk