×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

SNOWBOARD ZEZULA Wakeboard Camp 2017

Pořádané akce

19. května 2017 | 0 komentářů

Jezdíš na wakeboardu a chtěl by ses naučit nové triky? Nebo máš chuť vyrazit s partou a jen tak užít ježdění s lidma, které baví wakeboarding stejně jako tebe? Další ročník SNOWBOARD ZEZULA Wakeboard Campu je tady.

Mrkněte se na video z minulého ročníku!

12. - 16. 6. 2017

Kemp probíhá pod dohledem zkušených trenérů, profesionálního kameramana a fotografa - tato kombinace je jistota rychlého progresu tvého wakeboardingu, zábavy a spoustu zážitků! Kemp je určen všem od úplných začátečníků, až po zkušené ridery, kteří se chtějí zdokonalit na překážkách, nebo air-tricích. Jedinou podmínkou přihlášení na kemp je minimální věk 12 let a nutnost být plavec.

Co všechno zažiješ

Ježdění s trenéry a celkový výcvik bude probíhat v časových blocích, kdy bude vlek rezervován pouze pro účastníky kempu. Po snídani bude sraz u vleku, proběhne rozdělení do skupin podle výkonnosti a pod dohledem trenérů (trénink ze břehu, nebo na dvojlaně) se začnou pilovat ježdění a triky. Ve volném čase mimo dané bloky bude dost času na paddleboarding, longboarding, surfskate, fotbálek, slackline, masáže, cvičení atd. Permanentka platí po celou dobu kempu, takže účastníci mohou jezdit i mimo určené časy.

Trénovat tě budou naši rideři

Základ týmu trenérů tvoří SNOWBOARD ZEZULA rideři Patrik Hanes a Monika Havránková, Mojmír Langer a další.

Videocoaching a fotky

Na závěr dne se promítají záběry v rámci videocoachingu projektorem na plátno s příslušným komentářem. U zpomalených záběrů teprve pochopíte, proč vám zrovna dnes nešel start, objetí zatáčky, nebo nové triky a rozeberou se případné chyby ve stylu. Na kempu bude přítomen profesionální fotograf a kameraman, takže o kvalitní materiál nebude nouze.

Zkus si nejen wake, ale i wakeskate nebo paddle

Kempeři mají možnost po celý průběh kempu zkoušet a testovat nejnovější wakeboardy a vázání od značek Ronix a Hyperlite, wakeskaty Remote a paddleboardy Viamare.

I večer bude zábava

Den na wakeboard kempu nekončí vypnutím lana, ale nabízí další aktivity jako grilování, přednášky, pouštění wake-filmů, cvičení, masáže a další.

Wakepark vhodný pro všechny úrovně

Snowboard Zezula Wakeboard Camp se koná ve Stráži pod Ralskem. Tento cablepark je pro pořádání kempu ideální, protože k velkému vleku je tu i menší vlek „systém 2.0“, který je vhodný pro úplné začátečníky, nebo pro trénování air-tricků. Zároveň areál nabízí ideální zázemí pro pořádání kempu a dalších doprovodných aktivit.

Vybavení ti zdarma půjčíme

V případě, že nemáte vlastní vybavení, je možné v rámci testcentra zapůjčit kemperům wakeboardy, vázání, popř. wakeskaty.

Ubytko a strava

Bydlet se bude v chatkách po čtyřech v zázemí penzionu Uran. Chatky se nachází cca 400 m po cyklostezce od areálu wakeparku. Stravování bude formou plné penze, takže hlad určitě nebude. V areálu wakeparku se nachází společný prostor s barem, grilem a lehkým občerstvením. Po celou dobu kempu bude zajištěn pitný režim a svačinky formou bufetů.

Doprava

Dopravu si každý zajišťuje sám, ale lze se domluvit s dalšími účastníky a dopravit se společně. Na facebooku vznikne skupina pro kempery, kde se budete moci domluvit na případné spolujízdě.

Cena kempu

  • 5 990 Kč
  • Ubytování s plnou penzí na 4 noci
  • Čtyřdenní permanentka
  • Trénování pod dohledem profesionálních wakeboardistů a trenérů
  • Videocoaching, profesionální kameraman a fotograf
  • Testcentrum značek Ronix, Hyperlite, Remote
  • Půjčovna paddleboardů, wakeskatů a surfskatů
  • Kempové tílko
  • Grilování a další doprovodné aktivity
    Kapacita kempu je 24 osob
  • Kemp je také možné věnovat jako dárkový voucher
  • Každý účastník obdrží uvítací balíček obsahující kempové tílko

Přihlašte se zde!

Událost na Facebooku

Veškeré dotazy směřujte na e-mail kempy@snbz.cz, na telefonní číslo 734 201 840 nebo osobně na kamenné prodejně Snowboard Zezula v Brně.

Těšíme se! Mrkněte na fotky z ročníku 2016!

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk