×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Oakley - Shop Crew Choice!

Novinky, Trendy

28. června 2017 | 0 komentářů

Naši zaměstnanci si na letošní léto vybrali sluneční brýle od Oakley, tak se mrkněte, kdo jaké brýle preferuje a proč!

Copywriterka Janča si zamilovala sluneční brýle Oakley, model Reverie Polished Black hned na první nasazení. Jejich úzké a ultra lehké obroučky perfektně doplňují Jančin drobný obličej a zprostředkovaly jí pestrobarevný obraz a překrásný pohled bez odlesků.

Nerad dělá kompromisy. Proto 100 % UV ochrana zraku a polarizace pro pohodlné vidění k našemu vedoucímu prodejny Dominikovi patří. Brýle Holbrook se skly Prizm Black Polarized si oblíbil i proto, že nejenže dobře fungují, ale i dobře vypadají a z chlapáků dělají ještě větší chlapáky.

 

Jako sportovec a skateboardový nadšenec si brigádník Jirka vybral Crossrange Matte Black se skly Prizm Black Polarized. Rád si je bere na skejtovačku ulicemi, protože není nic nebezpečnějšího, než nevidět na cestu. Jejich polarizační Prizm skla eliminují odlesky. Pohled přes ně je tak jasný a kontrastní při široké škále světelných podmínek. 

Honza, vedoucí balírny dal na radu kamárada, milovníka značky Oakley, a šel do modelu Two Face XL s polarizačními skly, která mu poskytují čisté vidění především za volantem a na akcích s přáteli. Brýle s většími obroučky v nadčasovém designu nebrání ve výhledu a Honza si tak užívá dokonalých barev s jistotou, že mu chrání zrak ty nejnadupanější sluneční brýle. 

Co mají společného profi cyklisti, jachtaři a naše copywriterka Marťa? Překvapivě jsou to brýle Oakley. Určitě stejně jako všichni ostatní, i Marťa si vybrala model Reverie Polished Black především pro jejich dokonalé tvarování a skla, která nabízí naprosto nezkreslený pohled a jejich Prizm technologie zlepšuje kontrasty barev. 

Brýle Oakley dělají z krásek ještě větší štramandy. Proto si taky model Sliver Valentino Rossi zamilovala i naše pokladní Majda. Ráda s nimi řídí a bere si je na letní fesťáky, protože jejich čočky brání oslnění a krásně vyobrazují barvy.

Eliška z infa v tom má jasno. Oakley Reverie v barvě Black Ink, protože... „jsou lehké a jemné jako ženská duše“ :)

Purchasing manager Sedli nedá dopustit na sluneční brýle Oakley Sliver Scuderia Ferrari. Byla to pro něj jasná volba, protože kombinace jejich skvěle padnoucího tvaru, vynikajícího a pestrého obrazu díky unikátní technologii Prizm s bezkonkurenčně lehkým a odolným rámem naplňují požadavky i tak náročného zákazníka, kterým právě Sedli je. 

Vedoucí skladu Gába šla do modelu Oakley Sliver R Moto Gp se skly Matte Black. Brýle jí perfektně sedí na obličeji a mají super skla, která nezkreslují, což Gába nejvíce ocení do ostrého sluníčka při řízení svého obytňáku. A hlavně - cítí se v nich prostě dobře!

Kryštofovou volbou jsou Oakley Double Edge v barvě Polished Black. Proč? Totální stylovka a zároveň ideální pro všechny jeho sportovní aktivity, ať už si jde odpoledne zaskejtovat, na MTB nebo i na moře na loď, kde nejvíce ocení iridiovou vrstvu čoček.

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk