Samuel Jaroš

Sponzoring

10. prosince 2018 | 0 komentářů

Samo Jaroš je slovenská snowboardová naděje, jehož největším cílem je úspěch na olympiádě. Od roku 2017 jezdí za Arbor Snowboards a oblečen je od Quiksilveru, což mu dodává maximální komfort.

Už v patnácti letech se zařadil mezi československou špičku a postupně se probíjí i mezi tu světovou. Mimo talent je jeho výhodou i celoroční putování po horách a osobní trenér Matěj Matys, který ho doprovází po celém světě. Oba mají pod nohama Arbor, což je posouvá stále blíž k úspěchu. V létě 2017 si dali soustředění na Novém Zélandu společně s Redbull, kde natočili dokument „Dole hlavou“.

Samův setup:

Proč právě tento setup?

Samovou oblíbenou disciplínou je big air, kde pořád nejlíp funguje prohnutí camber, proto si vybral desku Westmark Camber od značky Arbor. Snowboard je konstrukčně dobře stavěný i na slopestyle a na sjezdovce si s ním užije naplno celý den.

Ověřenou kvalitou klasických vázání je značka Union, což není složité si vybrat ten správný model. Samo se rozhodl rovnou pro dva modely, i když nejčastěji využívá vázání Union Force.

Na boty Burton nedá dopustit. Kvalitou, pohodlností i tvrdostí jsou pro Sama číslo jedna a těžko ho přesvědčíte o změně. Model Burton Ion patří mezi vůbec ty nejlepší na trhu.

A protože je velice důležité se na svahu chránit, jsou bezpochyby důležité chrániče. Samo už druhou sezónu jezdí s chráničem páteře Amplifi Cortex Polymer, který skvěle sedí na těle, je vyroben z prodyšného materiálu a oproti ostatním modelům disponuje nízkou hmotností.

Bez helmy ani ránu, to je Samovo motto. Náš tým kompletně využívá americkou značku Bern, která svým zpracováním a kvalitou jedzcům vyhovuje. Ani Samo není výjimkou, proto je helma v týmových barvách.

Zde se podívejte na edit z Hinteruxu natočený v roce 2018

Info:

Věk: 17 let
Narozen: Slovensko
Oblíbený spot: Stubai Gletscher (Rakousko)

Největší úspěchy:
4.místo MS Juniorů, FIS Big Air 2018
9.místo MS Juniorů, FIS Big Air 2017
10.místo MS Juniorů, FIS Slopestyle 2017
2.místo Mistroství Slovenska Muži, Slopestyle 2017
1.místo Seriál závodů Valley Ralley (Penken/AT)
1.místo Seriál závodů Valley Ralley (Kaltenbach/AT)
7.místo World Rookie Tour Final (Ischgl/AT)
1.místo World Rookie Tour Final (Corvatsch/SUI)
7.místo Snowboardfest – 4 star TTR (SVK)

Nejnovější trik:
Cab tripl underflip 1260 (trojité salto s otočkou o 180 stupňů)

Sponzoři:
Arbor Snowboards, Amplifi, Airhole, Quiksilver, Redbull SK

Koukněte na fotogalerii z tréninku v Rakousku nebo z Nového Zélandu

Facebook: JarosSamuel
Instagram: samo__jaros

Další články z kategorie Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk