Matěj Novák

Sponzoring

22. listopadu 2017 | 0 komentářů

Naše surfová stálice Matěj Novák miluje tento sport a dává to jasně najevo. Známějšího českého jezdce budete těžko hledat, a tak se na něho podíváme detailněji. Značku O'Neill si rychle oblíbil a hned zjistíme proč!

Matějovo vybavení:

Matěj Novák se rychle prosadil mezi známé české surfaře, a to i díky projektu Wild House, což je dům na pobřeží Španělska (oblast Asturias), který ubytuje ročně desítky Čechů a Slováků. Návštěvníci si mohou surfing vyzkoušet a pokročilejší jezdci si užijí skvělé spoty.

Matěj si v roce 2016 vybral O'Neill a podle jeho slov nelituje, právě naopak: "V Atlantickém oceánu je studenější voda, takže se jezdí v neoprenu. Dřív jsem si kupoval levnější neopreny, ale teď už jsem náročnější a musím uznat, že se vyplatí investovat do lepšího. Momentálně jezdím O'Neill PsychoOne 5/4 a je to velký rozdíl, protože je mi teplo a nemusím na sobě mít rukavice nebo neoprenové boty. Už pro lepší cit s deskou je na nohách mít nechci. Všichni okolo jezdí v chladnějším období v botách a rukavicích. Někdo dokonce v kuklách a já jsem vysmátej, protože je mi teplo. Opravdu doporučuji na tom nešetřit a jít na jistotu. Já osobně jsem s O'Neillem spokojenej, protože za celou dobu se mi nerozpadl a není v něm vůbec zima. Taky schne hrozně rychle. Dokonce rychleji, než klasický 3/2 jsme koukali - velkej palec nahoru. Taky je neopren lehký a flexibilní, takže se těším, až vyzkouším novej O'Neill Hyperfreak, kterej je dost pružnej".

Matěj se surfingu nevěnuje jen jako samotný jezdec, ale pořádá kempy nebo se věnuje různým věcem kolem něj. Jako první Čech se zúčastnil ježdění ,,Big Wave", což jsou vlny velké jako panelák. K tomu taky potřeboval speciální vybavení, ať už surf nebo doplňky od Creatures.

Věk: 29 let
Narozen: Příbram (Česká republika)
Oblíbený spot: Rodiles (Španělsko)

Sponzoři: O'Neill Wetsuit, Creatures



Fotogalerie:

Instagram: matej_novak

Další články z kategorie Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk