Porkert Bros

Sponzoring

11. prosince 2017 | 0 komentářů

Dvojčata Ondru a Dana Porkertovi podporujeme už od roku 2007 a stali se nedílnou součástí našeho snowboard týmu. Během jejich kariéry se prokousali mezi špičku československého snowboardingu, a proto si je rozebereme podrobněji. Momentálně jezdí za Arbor snowboards.

Když v roce 2007 dorazili dva kudrnatí kluci na prodejnu, už tehdy jsme věděli o jejich potenciálu. Celých deset let jezdili na vybavení od značky Flow, které v dnešní době spadá pod Nidecker, a tak jsme se společně s Porkert Bros domluvili na změně. Vybrali si Arbor snowboards, který přesně splňuje jejich nároky. Kromě snowboardů a vázání jezdí v botech Nidecker, které převzaly technologie právě od Flow.

Vybrané snowboardy

Proč zrovna tyto modely?

Westmarka testoval už první rok Ondra, který se do desky ihned zamiloval. Deska je hravá a má nestandardní tvar, tím je Westmark zajímavý. Jezdí se s ní dobře v parku a na skoky. Naopak Draft je měkčí, má jiné složení skluznice a hodí se hlavně do streetu, což oba jezdci vítají. Na sjezdovce se deska cítí jako ryba ve vodě.

Vybrané boty a vázání

V čem vidí největší výhody?

Chvíli trvalo, než si oba zvykli na vázání, hlavně na přechod z Flow, které nepoužívá klasické ráčny. Vázání Arbor Hemlock je měkčí varianta pánských vázání, a je tak dobrý na freestyle snowboarding.
V botech Nidecker Helios jsou oba už vyježdění z předchozího modelu Flow Helios, a tak nebyla starost, jaké si vybrat. Pohodlné a pevné boty jsou základ celé výbavy.

Helmy a brýle Bern

Helma Bern Team Macon byla vytvořena na přání team jezdců, kteří jezdí nejčastěji s čepicí pod helmou. Jinak tomu není ani u "Porkerťáků", takže to byla první a jediná volba.

Brýle jsou velmi důležitou součástí výbavy, proto je potřeba si dát práci s výběrem barevnosti skel. Vybrané brýle Bern Eastwood mají v základním vybavení dvě skla, jedno s menší propustností světla do slunečných podmínek a druhé s větší propustností, které se hodí do počasí s horší viditelností nebo na ježdění s umělým osvětlením.

První video na Arbor snowboards

Info

Věk: 22 let
Narozeni: Česká republika
Oblíbený spot: street

Sponzoři:
Arbor SnowboardsAmplifiAirhole, Gravity oblečení

Když se kluci oblékají

Od roku 2017 se začali "Porkerťáci" oblékat od Gravity a jsou z kolekce nadšeni. Najdou v ní jak klasická trika nebo mikiny, tak i technické mikiny na ježdění.

Doplňky jsou nedílnou součástí pro snowboarding

Podkolenky, čepice, kšiltovky, kukly, nákrčníky, důležité produkty na údržbu snowboardu a další.

Koukněte na fotogalerii, jak dvojčata řádí

Instagramové profily Ondry a Dana

 

Další články z kategorie Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk