Letošní pecky od Arbor

Trendy

4. ledna 2018 | 0 komentářů

Značka Arbor z Kalifornie už má na trhu své právem vydobité přední postavení. Vyrábí naprosto unikátní produkty prvotřídní kvality, na designech spolupracuje s těmi nejlepšími umělci, je šetrná k životnímu prostředí a také za ní jezdí jména jako Bryan Iguchi, Frank April, Erik Leon nebo Scotty Vine.

Top produkty s důrazem na ochranu životního prostředí

Arbor vyrábí jedny z nejlepších snowboardů a skateboardů na světě už od roku 1995. Tato core značka je dnes synonymem pro výkon, kvalitu a ochranu planety. Arbor Collective jsou návrháři, umělci, jezdci a přátelé, jejichž mise je jasná - "Build Things & Ride Them." Arbor také finančně podporuje projekty na obnovu lesů Koa na Havaji. Tento program nazývá "Returning Roots."

 

Top želízka roku 2018

Promodel jibbové star Franka Aprila

Díky vychytávce Grip Tech se z tohodle snowboardu stává naprostá jednička pro blbnutí na zábradlích a boxech. Díky tvarované patce Flathead máte větší kontaktní plochu při pressech nebo butteru na sjezdovce. A jezdí na ní Frank April. Takže punk!

Legendární prašanovka Element

Tahle deska značku Arbor uvedla na trh. Její super rychlé reakce ve freeridovém prašanu z ní učinily právem legendu. A ani v parku tě nezklame. Prostě všestranně nadaná holka. A na té se chceš projet!

Technická dokonalost a designová sladěnost vázání

Tužší Cypress pro freeridery pro maximální big-mountain jízdu a citlivější Hemlock se základnou X-Drive, vyztuženou skelnými vlákny určený do parku - to jsou dva dokonalé modely vázání, díky nimž si užijete naprosto dokonalý snowboardingový zážitek podle svých představ. A navíc jejich přírodní odstíny dokonale ladí se snowboardy. Nebe.

Sjezdovka, park i prach v dámském podání

Tak přesně všechno tohle slibuje Poparazzi holkám, který milujou pořádnou jízdu. Její spoon nose je ideální do všech sněhových podmínek a má navíc čistý a nápaditý design, kterým si tě obmotá kolem prstu.

Letošní novinka - dámská vázání

Nová řada dámských vázání Sequoia nabízí stoprocentní all-mountain zážitek ve spojení s luxusním čistým designem, který skvěle ladí s prkny. Skvělá jízda, a to i pro oko!

Třešinka na závěr

Foun v dřevěném obalu s designem značky nebo drink z whiskovky se stromečkem - to má hnedka větší koule!

Další články z kategorie Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk