×
Otevírací doba o květnových svátcích: 8. května ZAVŘENO

Čas natáhnout neoprén

Novinky

9. dubna 2018 | 0 komentářů

Jaro klepe na dveře a s ním přichází sezóna vodních sportů jako je wakeboarding, surfing, kitesurfing, windsurfing a spousta dalších, ke kterým v tomhle období neodmyslitelně patří dlouhý neoprén. Mrkněte na novinky od O'Neill!

Být co nejdýl na vodě

O'Neill je jednoznačně jedničkou na trhu s neoprénovými obleky. Důkazem toho je hned několik unikátních technologií této značky a neustálé inovace. Jak řekl sám Jack O'Neill: „Chtěl jsem jenom vytvořit něco, abych mohl surfovat déle“.

Nevyšší nároky na funkčnost díky revoluční technologii Technobutter 3

O'Neill se před lety zaměřil na vývoj zcela nového materiálu, který by byl oproti klasickému neoprénu méně nasákavý, více lehčí a pružnější a aby si tyto vlastnosti udržel po celou svou životnost. Už první generace neoprénů s technologií TECHNOBUTTER slavila úspěch. Každou další sezónu tento materiál nabízel stále vyšší a vyšší komfort. 

Dokonalý neoprén díky vrstvení

  1. Letošní TECHNOBUTTER 3 je zase o krok dál; nové vrstvení různých materiálů dokonale řeší všechny nároky na dokonalý neoprén: svrchní vrstva je díky důmyslnému způsobu tkaní maximálně pružná, měkká a má vodoodpudivou úpravu.
  2. Mimořádně lehká střední vrstva ENVY FOAM RUBBER CORE zajišťuje díky mikroskopickým vzduchovým buňkám tepelný komfort.
  3. Díky pružné vnitřní vrtsvě TB3X neoprén dokonale obepíná tělo, což je předpokladem správného fungování neoprénových obleků. Tato vrstva také zaručuje tvarovou stálost, pohodlí a pružnost po celou životnost neoprénu.

O'Neill používá technologii TECHNOBUTTER 3 na modelových řadách HYPERFREAK a PSYCHO. V kombinaci s alternativními způsoby zapínání neoprénů nikoliv klasicky na zádech, ale na hrudi, nebo dokonce zcela bezzipové zapínání činí neoprény O'Neill jedničkou na trhu.

O'Neill Psycho Tech v akci:

Všechny neoprény O'Neill »

* Všechny neoprény v naší nabídce s Technobutter 3 technologií jsou označeny logem níže vlevo:

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk