×
Otevírací doba o květnových svátcích: 8. května ZAVŘENO

Test bike batohů Amplifi

Novinky, Trendy

5. června 2018 | 0 komentářů

Pokud potřebuješ sáhnout po nějakém věrném společníkovi na tvoje bike tripy, batohy od Amplifi jsou jednoznačná volba. Mrkni na náš článek z fotkami z tripu od bikeové dvojice Mountain Lovers!

Lehké materiály a prodyšnost

Všechny bike batohy Amplifi v naší nabídce jsou vyrobeny z lehkých a prodyšných materiálů, které ti zajistí maximální pohodlí, kdykoliv sedneš na kolo. V modelech o vyšších objemech navíc najdeš zabudované chrániče páteře. Dámské batohy, s označením Wms jsou vyrobené speciálně pro ženy, nejedná se o žádné hybridy - mají sníženou hmotnost a jsou tvarované tak, aby padly přímo ženám.

Objemy pro menší trail i přespávačku

Vybírat můžeš z batohů o objemu sedm, dvanáct, dvacet a dvacet tři litrů. Menší pouslouží na jednodenní trail, do těch větších se sbalíš na přespávačku v horách.

 

Vnitřek batohu šitý na míru bikerům

Vnitřní prostory jsou přizpůsobené potřebám cyklistů, u každého modelu tak najdeš přihrádky na nářadí, zipové kapsičky, přihrádky na hydrovaky, píšťalky, hrudní a bederní pás, reflexní prvky. 

 

Eliminace pocení v místech kontaktu batohu s tělem

Zádový panel u všech letošních modelů je vybaven systémem TRIPL3 FLOW, který eliminuje pocení v místech, kde je batoh v kontaktu s tělem.

 

*Fotky vznikly při testování dámského modelu batohu Amplifi Trail 20 Women, dvojicí bikerů Mountain Lovers. My máme tento model v nabídce v barvě Navy.

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk