×
Otevírací doba o květnových svátcích: 8. května ZAVŘENO

SWOX - opalovací krémy nejen pro surfaře

Novinky, Trendy

8. června 2018 | 0 komentářů

Do naší distribuce přibyla německá značka SWOX, vyrábějící opalovací krémy pro surfaře a vyznavače akčních a outdoorových sportů. Slunko už tě nespálí!

Mimořádně odolné proti vodě

Krémy jsou mimořádně odolné proti vodě, snadno se aplikují a rychle vstřebávají. Neobsahují žádné parabeny (konzervační látky), žádné parfémy nebo alkohol. Kombinují efektivní a extra voděodolné UVA a UVB filtry s blokátory titanu a zinku.

Testováno surfery a sportovci

Opalovací krémy SWOX jsou testované nejlepšími světovými surfery a sportovci v extrémních podmínkách po celém světě. Umožňují jim trávit více času v oceánu, na pláži nebo v závějích zasněžených hor.

Tuby z ekologického plastu

Značka SWOX se snaží minimalizovat škodlivý dopad svých produktů na životní prostředí. Tuby jsou vyrobené z brazilského etanolu z cukrové třtiny. Tento proces snižuje potřebu fosilních paliv a fixuje oxid uhličitý, čímž se snižují emise skleníkových plynů (odstraňuje ze vzduchu CO2 o objemu 2,78 kg s každým vyrobeným kilogramem). Rozhodli se nepoužívat běžný UV-filtr oxybenzon ve svých produktech, u kterých bylo prokázáno, že poškozují korálové útesy tím, že způsobují deformity v jejich měkkých tkáních.

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk