Festivalová sezóna

Novinky, Trendy

15. června 2018 | 0 komentářů

Festivalová sezóna je nekompromisně zahájena! Navštívit přes léto alespoň jednu hudební akci větších či menších rozměrů je povinnost a se správným outfitem si to užiješ dvojnásob. Nezapomeň, že není důležité se jen zúčastnit, ale hlavně u toho dobře vypadat! Mrkni na první komba, která jsme pro tebe vyladili.

Ska, Ska, Ska!

Trumpety, šachovnice, kolena až k bradě a jenom Ska, Ska, Ska! Mighty Sounds, už jedem!

Beats for Love

Dej ostatním vědět, že si na instagramu projela pár tisíc fotek z letošní Coachelly a ve výběru festivalového outfitu rozhodně nejseš pozadu!

Hip-hop

Peněženka narvaná k prasknutí, na krku zlato, v garáži stará trojková brambora co se její kola třpytí chromem a v ruce lístky na Hip Hop Camp... Starý, tenhle outfit je pre teba!

Do Varů na filmáč

Pokud šlapání v bahně a hadry zlitý pivkem nejsou úplně tvůj šálek kávy, potom tvůj lístek na Studenta bude pravděpodobně smeřovat do Varů, kde v tomhle outfitu zaručeně ulovíš selfíčko s Barťákem! Nahoď klobouk, mrskni sukní a třeba dáte i cígo!

Punk!

Punk's not dead řval už tvůj táta a ty hodláš v této rodinné tradici nekompromisně pokračovat? Hoď na sebe co nejvíc černé, doplň to nějakou tou kostkou a krýglem po hlavě na koncertě Visacího zámku rozhodně nechytneš!

Zábavy a agrofesty

Ve Valašským Meziříčí se chystá každoroční fesťáček, kde zahrajou tvoje oblíbený Reflexy, ale tobě trčí sláma z bot a máš strach, že všechny štiky z vesnice si zase rozeberou ty nagelovaný kopačky z místního FC Nekopnem Si? Inspiruj se outfity z naší festivalové sezóny a úspěch je zaručen! S náma ti špatnej scénář nehrozí, bró...

Dolaď outfit doplňkama

Fesťákovej outfit v topu je jedna věc, ale precizně a elegantně to doladit pár doplňkama už neumí hned tak každej. Tak ukaž, kdo je tady módní guru a dopinkni to nějakou tou kšiltovkou, slunečníma brýlema nebo lahví, která udrží tvou vodku s džusem stále svěží.

A co na sebe když prší?

Počasí nemusí vždycky klapnout na výbornou, ale sedět kvůli tomu v létě doma? To rozhodně nebudeme! Mrkni na inspiraci, co na sebe hodit, když je o pár stupňů míň a sem tam spadne i nějaká ta voda a nic už tě v zábavě nezastaví!

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk