SKEJT & PIVO - Go skate days

Sponzoring, Pořádané akce

11. července 2018 | 0 komentářů

Go skateboarding day má v Brně dlouholetou tradici, bohužel loni moravskou metropoli oslavy dne skateboardingu minuly. Letos jsme si řekli, že loňskou absenci místním skaters pořádně vynahradíme. Akci jsme proto rozdělily na tři dny a čtyři různé spoty. Mrkni se, jak celá tahle taškařice probíhala!

Tři dny / čtyři spoty

Den první: FUZZ bedny

První den jsme se sešli již na legendárních bednách brněnské FUZZ crew. Jezdci sice dost bojovali se sluníčkem a opravdu obřím vedrem, ale pivečka od našeho partnera Excelent pomohli kluky zchladit. Na místě se jeli tři disciplíny, best trick, nejlepší sérka a manuál contest spojený s exovaním již zmíněného nachmeleného nektaru. První dvě disciplíny s přehledem ovládl Vašek Stavárek, co se týče manual contestu, nikdo se nebyl schopný vyrovnat Zdenkovi Ustohalovi. Tomu omezená rozloha trati bránila jet v manualu, s pivem v ruce až do Vídně!

Den druhý: COTR miniramp

Druhý den jsme se sešli v brněnském chrámu underground skateboardingu, FBB Klubu Na Dráze. Místo s božskou minirampou, skvělým pivkem a tou nejšílenější atmosférou. Zde si kluci zajeli jam a best trick. Třetí místo zde urval se svým surfařským stylem David Řezníček, na druhém místě se umístila hvězda předešlého dne Vašek Stavárek a první místo zaslouženě pobral místní mašina na triky a builder rampy Karel Říha. Nejbláznivější podívaná byl ale boj best trick, ve kterém nelístotně soupeřili Vašek Stavárek a David Řezníček, nakonec ale rozhodl bong o strom a best trick putoval opět za Vaškem!

Den třetí: Komín DIY, Komec plaza

Třetí den jsme se sešli na DIY v Komíně. Tento spot toho jistě pamatuje hodně, ale takovou hromadnou kocovinu ještě určitě nezažil! Po dost bolestivých začátcích se ale parta rozjezdila a začala na místním rozbitém betonu padat pekla. Zasloužený best trick si odnesl nakonec klučina za hledáčkem fotoaparátu Tomáš Dragoun za svoje flamingo. Poté, co si jezdci zamastili žaludek řízkama, jsme se vydali na poslední místo celé tour, na komárovskou skate plazu. Zdejší contest naprosto ovládl Lukáš Bureš. Ten ukořistil první místo na rádiusu, railu a ještě dokázal nechat všechny daleko za sebou při death race. Nenechal se zahambit ani manualový výletník Zdenek Ustohal, který neměl konkurenta při best tricku na pyramidě. Děkujeme všem zúčastněným jezdcům i lidem, kteří přišli akci podpořit a vykouzlili neopakovatelnou atmosféru. Akce se uskutečnila díky sponzorům SNOWBOARD ZEZULA, Cult of the Road a Excelent!

Fotogalerie z celé akce:

Foto: Radek Mauer a Tomáš Dragoun

Další články z kategorie Sponzoring, Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk