Shop Crew Choice

Novinky, Trendy

17. července 2018 | 0 komentářů

Triček máme na skladě hromady. Mrkni, jaké jsme si vybrali my! Navíc kolekce jaro/léto 2018 jsou teď v Letních slevách s 20% dole, stačí si vybrat!

Vedoucí prodejny Dominik je vášnivej wakeboarder a rád si sem tam odskočí k vodě, proto oblíká značku Hyperlite, která jasně ovládá svět wakeboardingu.

Přední hvězda brněnského florbalu a ten, co naskladňuje všechny ty krásný věcičky co najdeš na shopu se jmenuje Dave. Rád dá najevo, že se honí za kde jakým míčem nebo míčkem... baseballový raglan od značky Vans musí být v jeho šatníku.

Brigádnice a módní ikona Kája se ráda prsí, takže šup tam nápis přes hruď, tady ten Vans jen tak nepřehlídneš.

 

Pokud znáš ten příjemnej hlas z telefonu infolinky, tak vnější vzhled tě rozhodně nezklame. Každopádně když máš celej den telefon u ucha, potřebuješ taky určitej komfort. Eliška volí diamanty od Volcom.

Radikálni skater boy Jirka, co rozdává úsměvy od pokladny, musí nakupovat taky radikální značku oblečení. Naštěstí Polar je pro něj dostačeně radikální.

Usměváček a hlavní zdravič Mira je ten, co ti pokáždé neudělá radost, protože posuzuje reklamace. Sobě ale dělá radost klasickým surfovým trikem od Quiksilver a vlnitým účesem.

Shop assistant Lukáš dává denně pořádnej push do práce a zpátky, takže potřebuje triko který jen tak nepropotí. Nike SB je jeho volba.

Copywriterka Ilča ráda klid na srdci i na duši a ten jí dopřeje raglánek od Horsefeathers.

Online store administrátor Aleš čadí do práce na svým vymazleným skůtru, proto značka zrozená z prachu motokrosových drah Fox vytvořila tričko přímo pro něj.

Naše zlatý ručičky servisáka Žáni natahují Nike SB. Bílá sice není moc praktická barva, ale tenhle klučina je tak šikovnej, že ho nikdy nezamaže.

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk