SNOWBOARD ZEZULA Surf Camp 2018

Pořádané akce

12. září 2018 | 0 komentářů

Historicky první SNOWBOARD ZEZULA Surf Camp se uskutečnil první červencový týden na WildHouse ve Španělsku pod taktovkou našeho team ridera Matěje Nováka.

Na camp dorazil ideální počet čtrnácti surfařů, kteří se tak mohli rozdělit do skupin podle pokročilosti. To naznačuje, že na camp nedorazili jen protřelí a oceánem ošlehaní profíci, ale také úplní začátečníci, které následně surfing pohltil.

Surfové lekce byly koncipovány tak, aby se našly ty nejlepší podmínky k progresu všech. V plánu bylo pět lekcí se zkušenými českými lektory Matějem Novákem a Terezou Vlkovou a další dva dny volného surfingu pod dohledem instruktorů. Progres všech surfařů za celý týden byl raketový, a to můžete vidět sami, protože jsme ho zachytili na objektivy fotoaparátů. 

Celý camp nebyl zaměřený pouze a jen na aktivity ve vodě, ale také na řádný odpočinek a poctivou španělskou gastronomii, včetně návštěvy továrny na proslavenou lokální sidru. K dalšímu doplnění energie pořadatelé vykouzlili burgry na venkovním grillu z lokálního hovězího.

Každý večer byl na baru připravený program, který se netýkal jen surfové teorie a videokoučingů, ale i oslav všech odjetých vln se skleničkou v ruce. Když už bylo třeba si dát trochu oraz od vln, celá parta vyrazila na příjemnou horskou procházku do nedalekých Picos De Europa, kde se tu a tam ještě ukazovaly zbytky sněhu a na zelených stráních se proháněly krávy a polodivocí koně.

Na konci campu si všichni zúčastnění užili parádní vlny a hlavně počasí, které dokázalo, že i v Evropě se dá jezdit jen v plavkách.

Co víc k takovému týdnu dodat?

Snad jen to, že se těšíme na příští rok na dalších termínech!

Chceš vyjet na podzimní surftrip? Zastav se u nás, vybavíme tě vším potřebným.

    Creatures Icon Vert Dual Tab

    Creatures Icon Vert Dual Tab

    1 990 Kč

    I podzimní slunce dokáže pěkně spálit.Opalovací krémy Swox to jistí.

      SWOX Lotion SPF 50

      SWOX Lotion SPF 50

      399 Kč

      Během podzimní surfovačky se bez kvalitního neoprénu O’Neill neobejdete.

      Další články z kategorie Pořádané akce

      Kalendář akcí

      Detailní kalendář »

      Přihlásit se

      Nepamatuji si heslo

      nebo

      Registrace

      Jazyk