Vans × Independent Truck Co.

Novinky

7. září 2018 | 0 komentářů

Dva legendární brandy světového skateboardingu Vans a Independent Truck Co. po letech opět připravili vypečenou kolaboraci. Několik vybraných kousků přistálo i v našich regálech.

Nová kolekce Vans × Independent vznikla u příležitosti 40. výročí založení značky Independent, legendárního výrobce skateboardových trucků. Kombinuje se v ní tradiční šachovnicový motiv Vans s křížovým logem Independent.

Detaily na botách vzdávají hold historické reputaci značky Independent. Na každém modelu najdeme odkaz na klasický Independent truck a to v podobě metalického pruhu na boku boty a podrážky, která svým oranžovým odstínem dokonale ladí s barvou Independent bushingů.

Každý model bot v této kolekci nese všechny technologické vychytávky, ať už je to UltraCush ™ HD a UltraCush ™ Lite 3D, stélky tlumící dopady, vnější vyztužení Duracap pro větší odolnost proti oděru špice, nebo t klasická waflová podrážky nabízející nejlpeší boardfeel v branži.

Od roku 1978 roste prestiž a důvěryhodnost společnosti Independent a patří ke špici mezi skatboardovými brandy. Independent a Vans se společně starají o talentovou líheň a sdílí společný, profesionální skateboardový tým devatenácti skateboardistů.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk