Július "Ďusi" Lang

Sponzoring

10. září 2018 | 0 komentářů

V rámci Ďusiho cesty, směrem na letošní již čtvrtou zastávku Golden Wake Tour, která proběhla tento víkend ve Wakeparku Merkur v Pasohlávkách, jsme se společně s brněnskými wakeskate jezdci Lukáš Malý a Lukáš Fajkus domluvili na menší winch session (jízda na wakeskatu za navijákem).

Ďusiho vybavení

S Ďusim jsme se potkali ve čtvrtek na shopu SNOWBOARD ZEZULA, vyzvedli jsme pár drobností a vyrazili směr první winch spot, kde už nás čekal zbytek party i s nastartovaným navijákem. To byl takovej krásnej flatovej rybník přímo u chatky Lukáše Fajkuse s malým křovím uprostřed, ze kterýho si borci ihned udělali překážku. Dalo se pár jízd na hladince, ale jelikož čas tlačil, vyrazili jsme na další vytipované winch spoty, a to snad všechny brněnské gapy (jezy) na povodí Svratky. Bohužel, nízký stav vodní hladiny na dopadu nám nepřál ani na jednom z vytipovaných míst. Po únavných 5ti hodinách přejíždění v autě a hledání nového spotu, jsme uznali za vhodné, že pokud si chceme alespoň trochu společně zajezdit, bude lepší se rovnou přesunout na vlek do Pasohlávek a místa na winch pro příště předem prozkoumat a snažit se připravit, třeba zvednutím vodní hladiny.

V Pasohlávkách se v pátek i sobotu konala čtvrtá zastávka Golden Wake Tour, kterou Ďusi v kategorii wakeskate s přehledem ovládl a nám se podařilo v rámci pátečního tréninku nasbírat alespoň něco málo záběrů s Ďusiho ježdění, na což se mužete podívat v jeho novém dvouminutovém editu.

Wakeskaty Remote

Fotgalerie

Další články z kategorie Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk