×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Nidecker × Flow

Novinky

18. prosince 2019 | 0 komentářů

Snowboardový brand NIDECKER koupil značku Flow Snowboarding. Bude už od teď vše jen pod jménem Nidecker? Zanikne nadobro značka Flow? Pojďte zjistit, jak to všechno bude...

Švýcarská společnost NIDECKER GROUP, která kromě značky Nidecker vyvíjí další snowboardové brandy jako Jones Snowboards, Yes a Now, koupila před dvěma lety od americké společnosti Flow Sports i značku Flow Snowboarding (založenou v roce 1996).

Původní záměr vzít si od Flow vývojové know-how a technologie, zejména pro kolekce bot a vázání, kde Nidecker za špičkovými značkami zaostával, se změnil. Nidecker sice převzal kompletní řadu modelů bot, tak jak jsme ji znali od Flow, a zařadil do své snowboardové lajny vybrané modely prken (Era, Merc, Venus a dětské Micron). Vázání s jedinečnou technologií nástupu přes odklápěcí patu však budou nadále vyvíjena pod značkou Flow.

FlowFIT

Kombinace znalostí a zkušeností Nidecker a Flow s technologiemi jako BOA zaručuje nejlépe padnoucí boty s dokonalým vyvážením pohodlí, podpory a kontroly.

Vázání Flow

Vázání Flow obstálo ve zkoušce času. Vše začalo původní ideou rychlého nástupu do vázání přes odklápěcí patu. V průběhu let značka pokračovala v inovacích všech aspektů snowboardového vázání a vyvinula nové technologie jako Active Strap, Reclining Hiback, Power Triangle nebo Locking Snap Ratchets.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk