Gravity Snowboards - The Contra Collection

Novinky, Trendy

7. ledna 2019 | 0 komentářů

Vlajkovou lodí nové kolekce Gravity Snowboards je snowboard Contra. Z grafiky tohoto modelu prkna vycházejí i další produkty a společně tvoří uzavřenou minikolekci - The Contra Collection.

Snowboard Contra

Pilířem celé kolekce je právě kousek Contra. Tohle ďábelské prkno už od pohledu dává najevo, že s ním nebude radno si jen tak zahrávat. Na sem tam vykrojené opatrné obloučky zapomeň. Divoká a precizní jízda je mu vlastní. Perfektní prkno se však neobejde bez vázka a bot, proto máme v záloze i absolutně vyladěné „tři v jednom“ v podobě Contra kompletu (prkno, vázko, boty) nebo „dva v jednom“ v Contra setu (prkno a vázko).

Vázání G3 black

Splynout nohama s deskou tě naučí vázání z téhle minikolekce. G3, to je lehký materiál, který se perfektně přizpůsobí tvé noze a poslechne tě na slovo.

 

Boty Manual Fast Lace black

All-black bota s jemnými bílými detaily má všechno, co od pořádné boty na snowboard očekáváš - lehkost, pevnost a schopnost tlumit nárazy. Manual Fast Lace už ve svém názvu prozrazuje, že její obouvání bude úplná hračka. Konec sáhodlouhému trápení se s nepoddajnou obuví. Stručně řečeno – s tímhle modelem od Gravity se z kopce už nehneš.

Obal Scout black denim

Když už dokonalé sladění kompletu, tak se vším všudy, no ne? Ukaž všem, že máš smysl pro detail a rád si dáš záležet na tom, aby spolu vše dokonale ladilo. A jako bonus budeš mít jistotu, že si po cestě domů z hor svoje milované prkno nepoškrábeš.

Snowboardové doplňky

V kolekci nesmí chybět ani zdálnivé maličkosti, které však dokáží velice ulehčit život. Pohodlné vložky do bot pro plynulou jízdu a bez pocitu, jako bys měl nohy omotané ostnatým drátem. Ten je totiž na těchto vložkách pouhým potiskem. Černý a bílý grip zase uchrání svého ridera před karambolem po cestě na vleku. Obojí opět v topovém Gravity designu s lebkou a žiletkou.

Mikina Contra

Hřejivou mikču Contra s sebou nemusíš vozit jen na hory. Je sice perfektní v třeskutých mrazech pod bundu a i samostatně, když se na jaře počasí opravdu vyvede, ale chodit v ní můžeš celoročně! Stylový vzhled a pečlivé zpracování zlatými českými ručičkami doslova volá po každodenním pyšném nošení.

Triko Contra LS

Oldschoolové obrázky vypadají skvěle nejen jako tetování, ale i jako backprint na tričku. Tričko Contra přesně jeden takový má. Gravity nejspíš razí motto: „Stylově za každé situace“. A v dlouhém rukávu ti navíc nebude zima.

Triko Contra

„Ride it like you stole it!“ Tohle si před jízdou dolů na sjezdovce šeptej několikrát po sobě a všechny obavy z jízdy se rázem vypaří. A jestli ne, tak si to řekni ještě pětkrát, není kam spěchat.

Kšiltovka Contra

Snapback je nestárnoucí klasika, kterou oceníš na každodenní nošení do školy i do města. A model Contra je oproti všem ostatním o něco lepší především pro svou originální nášivku nad kšiltem. Co na ni říkáš?

Kšiltovka Daddy

Je na nic, když nemůžeš zkombinovat svůj outfit dohromady a všechny barvy a vzory se vzájemně přebíjí. S kšiltovkou Daddy se ti tohle nikdy nemůže stát. Černá s bílou spolu odjakživa perfektně souzní – a ty se tak můžeš věnovat důležitějším věcem.

    Gravity Contra

    Gravity Contra

    650 Kč

    Další články z kategorie Novinky, Trendy

    Kalendář akcí

    Detailní kalendář »

    Přihlásit se

    Nepamatuji si heslo

    nebo

    Registrace

    Jazyk