9 nejlepších designů snowboardů

Novinky, Trendy

1. listopadu 2018 | 0 komentářů

Už máš dost okoukaných potisků na prknech, která mají všichni? Posvítili jsme si na 9 designů snowboardů, z kterých ti padne brada! Pojď blíž a zjisti, který z nich je tvého srdce šampion.

Tak trochu creepy potisk s kostlivcem na Hawai ti nabízí Nitro. Šílenost? No jasně, nuda má červenou! Pokud máš rád neokoukané věci, tak Nitro Shtik s tímhle potiskem jsme se ti určitě trefili do vkusu.

Adrenalin je tvůj nejlepší kámoš? Tak to budeš spokojený s tímhle Adventure prknem od Gravity. Touha po dobrodružství vysoko v horách z něj přímo čiší!

Nemusíš být něžná květinka, abys měla prkno s potiskem růží. Tenhle nabušený snowboard Burton Stylus totiž zvládnou zkrotit jen pravé a nefalšované dračice!

Ostnaté dráty? Dýka? Kostra ruky? Ďábelské prkno Gravity Contra ti už od pohledu dává najevo, že s ním nebude radno si jen tak zahrávat. Na sem tam vykrojené opatrné obloučky zapomeň. Nastal čas na divokou a precizní jízdu!

Camberový snowboard Gravity Trinity se zcela souměrným potiskem listů se ti bude líbit. Zejména proto, že tvoje jízda na něm bude stejně precizní a souměrná, jako prkno samo.

Nidecker si pro tebe přichystal prkno Era s dynamickým designem. Už teď ti musí být jasné, že jakmile se na něj postavíš, projedeš všechny sjezdovky v okolí křížem krážem jako kulový blesk. A zůstanou po tobě ve sněhu jenom ohnivé čáry!

Pokud máš raději jednodušší vzhled a příroda ti není cizí, věříme, že se ti zalíbí tohle Burton FT Trick Pilot prkno z kolekce Family Tree. Při rychlé jízdě i na překážkách si s tímhle mazlíkem přijdeš na svý!

Proč si taky nepřinést nějaké ty tropické vzory i v zimě, že? Prkno Burton Hideaway v barvách západu slunce a zdobené palmovými listy je extra třída! 

Plný počet bodů za design by si zasloužilo i další prkno Gravity Empatic, tentokrát s potiskem divoké kočky. Inspirovali se totiž mrštností a elegancí těchto šelem a tyhle vlastnosti vložili do srdce tohohle snowboardu. Máš odvahu ho zkusit?

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk