Hitparáda zimního oblečení 18/19 je tu!

Novinky, Trendy

23. října 2018 | 0 komentářů

Zkombinovat kalhoty a bundu do barevně poladěnýho kompletku je základ. My jsme za tebe udělali všechnu práci a máme pro tebe vrchol letošní nabídky zimního oblečení! Mrkej na náš výběr TOP 12 bund a kalhot na prkno, které k sobě pasují jako ulité.

Fandíme etno a camo vzorům

Nech vyniknout svou osobnost v jednobarevné bundě Prowess. A pokud je to na tebe příliš monotónní, rozbij nudu maskáčovým vzorem s růžovým nádechem na kalhotách Moss Camo. Obojí najdeš v naší nabídce Burton.

Jedinečný styl můžeš ukázat všem okolo volbou originální snowboardové bundy Skyline od DC. Unikátní je na ní především oblékání přes hlavu. Cool etno vzor je už jen skvělým doplňkem k nadupanému kousku. Šmrnc a trochu života tomu dodají kalhoty DC Viva s napodobeninou džínoviny. 

A opřít se do toho opravdu „zvostra“ můžeš s extravagantním denim kouskem od DC. Model Riji rozhodně není jen tak pro každého. Čeká tu na ženu, která se strmé sjezdovky ani trochu nezalekne a rozjede to naplno! Technologická bomba jsou pak Burton kalhoty Gloria s GORE-TEX materiálem, který vydrží na sjezdovce od rána do noci.

Barevných kalhot není nikdy dost

Béžová se žlutou spolu skvěle ladí. Proto jak jinak rozzářit zamlženou sjezdovku než touto barevnou kombinací? Vzorovaná bunda Roxy Tribe tvoří s Burton Vida kalhotami nezpochybnitelně unikátní a veselé kombo!

A s barevnými kombinacemi ještě nekončíme. Pro ty slečny a dámy, které fandí spíše méně svítivým barvám, tu máme duo burgundy kalhot Rei a safírově modré bundy Poppy. A protože víš, že to není jenom o sladění, tak ti můžeme zaručit, že s vodním sloupcem 15.000 milimetrů na sjezdovce určitě jen tak nepromokneš. Bundu i kalhoty najdeš pod českou vlajkou Horsefeathers.

Proužků není nikdy dost. To my samozřejmě víme, proto ti dáváme echo na tuhle neokoukanou Burton Prowess bundu hrající všemi barvami. V prodlouženém střihu budeš vypadat cool jak na sjezdovce, tak i s kámoši při toulání městem. Spodní díl kompletu vol spíše v neutrálních barvách, navrhujeme ti třeba tyhle černočerné Ivy Under Boot, které můžeš pohodlně zastrčit do svých snowboardových bot.

Jedeme pánskou volenku...

Námraza vypadá pod lupou neskutečně. Tak proč neudělat stejný potisk i na bundu – řekl si Horsefeathers a tak učinil. Vznikla z toho tahle vynikající bunda Prowler. Se zateplením PrimaLoft a vysokým vodním sloupcem i prodyšností se o tebe zima ani nepokusí. Ve spojení s Douglas kalhotami se tenhle model snadno stává splněným snem každého ridera.

Když už jsme nakousli camo tématiku u ženských modelů, tak na ni musíme navázat i u mužů. Zrovna bunda DC Rampart tě překvapí svou maximální funkčností. Navíc se obléká přes hlavu a má obrovskou klokaní kapsu. Ještě vyšší úrovně vychytanosti dosáhneš s kalhotami v lacláčovém střihu. Jsou totiž vybavené technologií Exotex 15K a vypadají absolutně božsky!

Oldschoolový styl bundy Dunmore od značky Burton tě dostane do kolen. Nenech se zmást prvním dojmem vyloženě městského kousku. S dvouvrstvým materiálem Dryride Durashell a zateplením Thermolite ti bude teplo i na sjezdovce. Navíc barevně k límečku perfektně doladíš i tyhle vytuněné béžové kalhoty Pinball od Horsefeathers.

Muži se barev nebojí

Taky tak miluješ nosit flanelovou košili? Jestli jich máš doma plnou skříň, pak je bunda Burton Breach stvořená přímo pro tebe. Design totiž říká jasně, že flanelka je její mladší brácha. Na Dryride materiál a Thermolite izolaci se můžeš spolehnout – zima ti na stopro nebude. Southside Slim kalhoty, taktéž z Dryride materiálu, dovedou vše k dokonalosti.

Bunda Halldor Fokker a kalhoty Ghost jsou od prvního pohledu stvořeni jeden pro druhého. Kombinace černé a tyrkysové barvy i s doladěnými detaily mluví samy za sebe. Pokud máš ještě navíc slabost pro pekelně dobrého ridera Halldora Helgasona, který je mimochodem tváří Horsefeathers, tak nemáš nad čím váhat.

Možná tě to překvapí, ale ani muži se nebojí barev. Proto je v naší top dvanáctce i tohle Styler kalhoty a Styler bunda od Picture. Hořčicová pozvedne v ponurém počasí každému na sjezdovce náladu i chuť jezdit „co to dá“.

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk