×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Vyznáš se ve střizích snowboardových kalhot?

Novinky, Poradna - snowboard

12. listopadu 2018 | 0 komentářů

Vybrat si padnoucí kalhoty na snowboard nemusí být alchymie. Nejdůležitější je, aby sis vybral takový střih, který ti perfektně sedí. Vybírat můžeš mezi lacláčema, volnějšíma regular fit a užšíma slim fit kalhotama. Do kterého z těchto tří týmů se přidáš ty?

Lacla tým

Do módy se konečně zase začaly vracet lacláčové kalhoty a značky jako Horsefeathers nebo DC se toho chytily taky! Důvod je prostý: je to nejpohodlnější typ kalhot na světě a fandové do sportu si zaslouží jen to nejlepší. Divoký ride i neskutečný pop na railu zvládají s přehledem a nedovolí sněhu dostat se k tělu. Navíc vypadají fakt stylově a nemá je každý.

Sáhni po DC Platoon lacláčích v černé barvě a s praktickýma kapsičkama, nebo hnědých Horsefeathers Huey Copper, ve kterých na kopci vynikneš. Jakmile jednou vyrazíš na sjezdovku v lacláčích, už nikdy nebudeš chtít jinak!

Regular fit tým

Sázka na jistotu ve výběru kalhot jsou regular fity. Volné tak akorát, aby nikde neodstávaly, úžasně komfortní a vybavené skvělými technologickými vlastnostmi jako je vysoká voděodolnost i prodyšnost, či kvalitní Dryride materiál. Na sjezdovce se budeš cítit jako v bavlnce, to ale neznamená, že to musí být nuda.

Třeba Burton Southside se vzorem flanelové košile nebo barevné Picture Under tě přesvědčí o opaku.

Slim fit tým

Pokud tě zatím náš výběr příliš neoslovil, možná je řada na tobě právě teď. Máš-li štíhlou a atletickou postavu, slim fit bude nejspíš tvojím šálkem kávy. Od klasického střihu se liší především zúženým prostorem pro stehna a pas, takže rozhodně není dělaný pro každého. Jestliže tě trápí pivní bříško nebo máš pár kilo navíc, raději zvol lacláče nebo regular fit. Žádný strach, o svůj komfort s redukcí použitého materiálu rozhodně nepřijdeš. Tyhle kalhoty se totiž dokonale přizpůsobí siluetě člověka a jeho pohybům.

Topovým kouskem, který ti můžeme doporučit, je třeba Horsefeathers Pinball s nestárnoucím camo vzorem či denimový Ghost.

Další články z kategorie Novinky, Poradna - snowboard

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk