Grand Opening druhého patra

Prodejna

6. listopadu 2018 | 0 komentářů

Grand Opening brněnského shopu SNOWBOARD ZEZULA se nesl opravdu ve velkým stylu! Poslední říjnové odpoledne se zákazníkům konečně otevřelo už dlouho očekávané druhé patro maximálně nabušené skvělými skate a snowboard kousky.

Důvodů k oslavám ale bylo více najednou. Naše jen nedávno narozené miminko, GRAVITY SNOWBOARDS, letos slaví celých patnáct let! Zdá se to jako včera, kdy jsme dávali dohromady návrh úplně prvního snowboardu...

Protože jsou děti naše budoucnost, měly právě ony příležitost radovat se s námi jako úplně první už od samého poledne. Už i malé špunty od tří do šesti let to v takhle nízkém věku táhne k zimním sportům. A právě proto si v BURTON RIGLET SNOWBOARDING funparku přímo vedle prodejny mohli vyzkoušet svou první jízdu. A už teď je nám i jim jasné, že z nich jednou budou skvělí rideři!

Oficiálně akce odstartovala úderem šestnácté hodiny. Dvě patra obchodu s regály překypujícími novinkami letošních kolekcí se začaly rychlostí blesku zaplňovat zvědavými návštěvníky. Naše crew byla zcela připravena v pozoru a na svých značkách, takže show mohla konečně začít.

Vydat ze sebe svého kreativního ducha a namalovat si svůj vlastní návrh snowboardu mohl každý nadšenec v koutku GRAVITY DESIGN CONTEST. Tím se navíc zahájil už pátý ročník soutěže o nejlepší design prkna. Takže pokud si to ještě nestihl, určitě se přidej i ty! Čas máš až do 20. prosince.

Pro ty, kdo rádi pokouší náhodu, jsme si připravili kolo štěstí plné cen od SNOWBOARD ZEZULA, Gravity Snowboards, Vans, Burton Snowboards, HORSEFEATHERS CLOTHING a Skibukovka. Podmínkou však bylo se o výhru nějak zasloužit. A jak jinak než opět snowboardovou tématikou! Soutěž „kdo rychleji poskládá puzzle prkno“ zvládli jen ti nejbystřejší ze všech. A právě na ně čekal červený koberec a famfáry ke kolotoči.

Vrcholem celého Openingu byl bazének až po okraje naplněný kostkami ledu a vodou, jinými slovy SNOWBOARD ZEZULA × HORSEFEATHERS ICE DIVING challenge. A co to bylo za výzvu? Samozřejmě jako další možnost ulovit si nějakou pořádnou cenu. A když ulovit, tak doslova. Výhry se totiž schovávaly až na dně, takže kdo se chtěl zapojit, musel zatnout zuby a ponořit se až po krk. A že to stálo za to, ví i Rosťa, kterému se podařilo vylovit cenu za první místo, a to fungl nový snowboard od Gravity.

Tu pravou a nefalšovanou atmosféru hodnou této akce se podařilo skvěle vytvořit legendárnímu brněnskému DJ Mehdi Zejnulahu! Kromě soutěží a skvělého sortimentu jsme také dbali na to, aby návštěvníci netrpěli hladem a žízní. Čekaly na ně neodotalelné dorty, wafle, na kilometry vonící káva, nachlazené pivo, sušené maso nebo tapas, nad kterými se člověku jen sbíhaly sliny.

Díky za videoreport Freeride.cz

Více fotek v naší fotogalerii.

A děkujeme také všem partnerům, kteří se na akci podíleli:

Vans

Red Bull

Excelent

Rebelbean

Skibukovka

Cebu Mango

Freeride.cz Snow

Rusty Toothbrush

Arbor Snowboards

Burton Snowboards

Gravity Snowboards

Nidecker Snowboards

Endeavor Snowboards

Horsefeathers Clothing

Další články z kategorie Prodejna

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace