20. prosince doraž na Flédu!

Pořádané akce

18. prosince 2018 | 0 komentářů

Je tady další divoká jízda v podání SNOWBOARD ZEZULA Christmas Party, a ty si tenhle významnej den v historii snowboardingu ihned zapiš do diáře!

Už tento čtvrtek se můžeš těšit na pořádnou dávku snowboardingu a taky párty, která bude jednoduše LE-GEN-DÁR-NÍ!

Na týhle akci platí, že čím dřív přijdeš, tím líp pro tebe! Prvních dvě stě návštěvníků totiž dostane hned u vchodu nabombený welcome drink od Jäger Beets.

Hned z kraje tě čeká smršť kratších snowboardových filmů letošní zimy. Shot jak bič vytvořila značka Arbor Snowboards pod názvem Home, švýcarští Nidecker Snowboards si pohráli a představují své dílo Slice 'n' Dice. Ale bacha! Topovka přichází až na konec v podobě season editů od našich SNOWBOARD ZEZULA Team Riderů!

A jak už je pro Snowboard Zezula typické, nemůže na žádné naší akci chybět ani pořádná tombola. A tentokrát je opravdu mega! Za dva bůry můžeš vyhrát nový Nitro nebo Gravity snowboard a mnoho dalších špica cen.

Po půlnoci ti rap vostrej jak sníh za krk hodí Vladimir 518 a DJ Mike Trafik. A když toho pořád ještě nebudeš mít dost, rozpustí tě show legendární brněnské Questablist Crew, která bude vztekle tavit gramce do rytmu tvýho tance!

Lístky ještě teď hned seženeš u nás na shopu v předprodeji za 100 korun, což je takřka rodinná cena! Na místě pak už za 150 korun. A pokud náhodou váháš, protože nevíš, jak se tam dostaneš, tak Fléda sídlí hned u zastávky Hrnčířská na trase šaliny 1 a 6. Jednoduché jako facka, tak se zastav, těšíme se na tebe!

 

Událost máme i Facebooku, tak nám dej vědět, že dorazíš! → SNOWBOARD ZEZULA Christmas Party - facebook událost

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk