Horsefeathers Sneak the Tweak 2018

11. prosince 2018 | 0 komentářů

O prvním prosincovém víkendu se v Areálu Monínec děly na české poměry neskutečné věci a SNOWBOARD ZEZULA CREW byla u toho! Kompletní Horsefeathers Global team, kreativní setup od Freestyle Area a přes 100 registrovaných riderů, tyto 3 věci udělaly letošní ročník Horsefeathers Sneak the Tweak nezapomenutelným.

Letošní druhý ročník Horsefeathers Sneak the Tweak padl na sobotu 1. prosince a kdo dorazil do Areálu Monínec, mohl si poshredit s nejlepšími světovými ridery. Na kreativním setupu od Freestyle Area se totiž proháněl kompletní Horsefeathers Global team s několika českými posilami.

Ve stylových poletech tak byli k vidění Halldor a Eiki Helgasonovi, loket do sjezdovky bořil Tyler Chorlton při jeho elbow-carvingu, double backflip by nezkoušel nikdo jiný než švédský stylař Mans Hedberg a raily brousili ruský streetař Egor Chebanov s finem Anttim Jussilou. Své team mates přijel podpořit i Dušan Kříž a ze Slovenska dorazil Dušan Bizík s Borisem Karolčíkem. Tahle parta se pak ujala i rozdávání Cash for Tricks a také vyhlášení nejlepších riderů dne. Nezapomenutelný zážitek pro všechny zúčastněné!


Díky zázračné mašině SnowFactory‚ do které Areál Monínec před lety investoval, je schopen vytvořit dostatek sněhu i mimo hlavní zimní sezónu. Když se k tomu přidá parta shaperů z Freestyle Area, je výsledek zaručený, a tak si více jak 100 registrovaných riderů na třech platformách našlo po celý den spoustu zábavy. V rámci Cash for Tricks sessions si pak riders mohli vyjezdit svým stylem a kreativitou nějakou tu hotovost na večerní party nebo letošní permice.

Rozepisovat se o tom, kdo jaký crazy trik udělal nemá cenu, o tom si uděláte nejlepší obrázek díky fotkám od Járy Sijky a videu od Rusty Toothbrush. Určitě je ale potřeba dát velké props pětici jezdců, které Horsefeathers Global riders vybrali jako ty nejlepší, nejzajímavější, či nejkreativnější v rámci celého dne. Velké gratulace tak posíláme Filipu Aurellovi, Vašku Tomanovi, Vanesse Volopichové, Danu Porkertovi a Danu Paulíčkovi!

A teď už Go Riding!

#SneakTheTweak

#HFsnowboarding

#HorsefeathersClothing

--------

„Super fun times with all the crew!! Great to see everyone, and so good to see the Czech rippers absolutely sending it to the moon each year level keep getting higher and higher!!“

Tyler Chorlton

 

„The future for Czech snowboarding is bright, everyone was sending it!!!“

Dušan Kříž

„Super sick event with a lot of stoked and hyped people. Stay true to the game and see ya sooon!“

Mans Hedberg

„Sneak The Tweak was sick! Had a good time cruising with the entire Horsefeahers crew and watching all the kids seeeeeend it!“

Halldor Helgason

Více fotek z téhle boží akcičky si můžeš prohlédnout ve fotogalerii.

foto: Jara Sijka

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk